Saturday, June 21, 2014

Lækkert garn...

Min lille fyr blev født med det lækreste silkebløde garn, men det er nu ikke det, indlægget skal handle om. Det skal handle om garn - det man strikker af...

Det er ret begrænset, hvad jeg har nået på det sidste, udover at sidde i sofaen og kysse min lille baby. Heldigvis har min lille Bror et ret godt sovehjerte, så om aftenen har jeg haft lidt fred til at strikke. Jeg er i gang med en hue og en sweater, han kan bruge til vinter, og så har jeg strikket denne lille fine vest. Jeg tænkte, at en størrelse 6 måneder nok ville holde længe, men eftersom min baby åbenbart er rimelig fed, så er vesten pænt lille allerede! Men fin er den, også selvom den er ved at eksplodere, når Bror har den på. Garnet er fra Majbækken, som er en lille webshop, jeg netop har lært at kende. Det er det lækreste garn, jeg har strikket i nogensinde. Helt blødt og fint merinogarn i de fineste farver, og så er det økologisk og GOTS-certificeret ovenikøbet, og det er jo noget jeg værdsætter.

Om lidt kommer Storm og min mand hjem. De har været ude i en skov og sove i telt. Jeg er spændt på hvor meget de har sovet!

Hav en dejlig lørdag!

8 comments:

 1. Lækkert garn og lækkert barn! :-) Ville ønske jeg kunne strikke så fint!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er jeg sikker på, at du kan- ellers kan du hurtigt lære det! Jeg er ikke en ret øvet strikker selv....

   Delete
 2. Det er virkelig en fin lille vest til en fin lille baby! :-)

  ReplyDelete
 3. Bror ser ud som om, han er tilfreds med det her liv :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det tror jeg;o) Han smiler i hvert fald meget- også i søvne;o)

   Delete
 4. Ahhh, lækkert ! Både Bror & vesten. Sådan én tror jeg godt jeg vil kunne finde ud af at strikke, må jeg spørge dig hvor man kan købe opkriften ?

  KH Maria

  ReplyDelete
 5. cute :) Han smiler i hvert fald meget- også i søvne;o)

  skrotpræmie

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!