Monday, January 27, 2014

Dukkekursus


Jeg afholder et dukkekursus inden lillebror kommer til verden. Det bliver d. 8-9 Marts fra kl. 10-17.00 begge dage. Kurset foregår i Humlebæk (30 km nord for KBH).

Du kan se mere info her, og du kan tilmelde dig ved at skrive til mig lige her!

12 comments:

 1. Ville ønske at det var muligt at komme til et af dine dukkekurser !!!!! Dukkerne er så nydelige :) Men da jeg bor på Færøerne, er det lidt lang (og ikke mindst dyr) vej at komme. Måske kan jeg en dag tilmelde mig et af dine online kurser. Eller hvis du skulle komme til Færøerne en dag, ville det jo være nemt nok at komme med symaskinen ;) Regner helt sikker med at flere ville komme til dit kursus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tur til færøerne ville da ikke være så skidt, men skal lige have en lille baby først;o) Du skal være velkommen på et onlinekursus;o)

   Delete
 2. Önskar att jag bodde närmare, hälsningar från en stickande pedagog med intresse för waldorf leksaker :) Kata/Lankapuu från Åbo, Finland

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, der er et stykke;o) Når jeg har fået min lille baby og han er lidt større, må jeg tage på en rejse til Finland;o)

   Delete
 3. Skulle så gjerne meldt meg på et av kursene dine, men jeg bor i Norge:( Dukkene dine er SÅ NYDELIGE! Hva er det du bruker som hår på dukkene dine? Ha en fortsatt fin dag, og gratulerer så mye med den lille i magen:) Mvh " mor til ni"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for kommentarer 'mor til ni' (!!- er du virkelig mor til ni??)
   Jeg bruger både garn og skind. Disse har skindhår...

   Delete
 4. Hej Lisbeth..
  Kom til at tænke på om du havde fundet vinderen af vaskemaskinen?
  Mvh Nicoline

  ReplyDelete
 5. Hej Lisbeth Lige et praktisk spørgsmål, kan man komme fra Kbh. oh ti Humlebæk med offentlig transportmidler...? Og er der evt. langt fra stationen og til hvor kurset holdes..? Er det evt. muligt at leje en symaskine, hvis man kommer med off. transport fra Jylland og er ejer af en tons tung Bernina😊 Kh Sofie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Sofie!
   Som sagt er det nemt at komme fra Kbh til Humlebæk. Det tager omkring en halv time med kystbanen. Kurset varer to dage.

   Kh Lisbeth

   Delete
 6. Hej Lisbeth.
  Også lige et praktisk spørgsmål fra mig. Varer kurset en dag eller to?
  Mvh Maria

  ReplyDelete
 7. Hej Lisbeth. Jeg har også et praktisk spørgsmål. Varer kurset en eller to dage? Mvh Maria

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!