Monday, December 2, 2013

HUSK MIN INDSAMLING... og vind en engel!

Jeg vil gerne lige minde jer om min indsamling til Røde Kors. Pengene går til julehjælp så familier med få midler også kan holde en jul med and, rødkål, risalamande og et par gaver til børnene.

Du kan støtte med beløb fra 20 kroner og du kan støtte anonymt. Husk at alt tæller. Tak!

Klik her og du finder vej til indsamlingen! Jeg trækker lod blandt alle dem der donerer og en heldig får en af mine fine uldengle.9 comments:

 1. Glædelig december! Jeg deltager helt klart! :-)

  ReplyDelete
 2. Hej Lisbeth. Jeg sendte et anonymt bidrag til din indsamling i sidste uge og kan se at den ikke fremgår af oversigten i din indsamling, ved du om der går flere dage inden det bliver registreret? vh Mie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det bliver registreret med det samme og skulle så stå på indsamlingen. Jeg har hørt det fra et par andre også- Ved ikke hvad der sker. Hvis du sender kvitteringen til: ankro@rodekors.dk, så kan hun sørge for at det kommer til at fremgå på indsamlingen... (det er jo ikke så vigtigt, for pengene havner jo det samme sted, men alligevel er det jo dejligt at kunne se, hvor mange penge, jeg får samlet, så det er lidt ærgerligt at alle indbetalingerne ikke bliver registreret...). Men tak fordi du donerede- Det er jeg super glad for!!

   Delete
  2. Jeg prøver at sende en mail, Tak :) det er også mest et princip for mig. Det er en rigtig god sag at støtte, gennem mit job som bostøtte har jeg her i december oplevet på nærmeste hold hvor stor glæde julehjælp bringer.

   Delete
 3. Replies
  1. Kan se jeg mit bidrag står som "anonym" - jeg synes ellers jeg satte navn på. Underligt. Men måske jeg kan være med i lodtrækningen alligvel. Din engel er jo så fin:-) Det er mig der har skrevet at jeg håber "vi" når længere op.
   KH
   Helle

   Delete
  2. Du er selvfølgelig med i lodtrækningen!!

   Jeg håber også at vi når længere op!!! KH

   Delete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!