Tuesday, July 9, 2013

Haveglæder...


Efterhånden er der kommet rigtig godt gang i vores køkkenhave hos Årstiderne på Krogerup. Vi er ved at drukne i salat, der er masser af kartofler, courgetter, virkelig mange lækre krydderurter og pænt meget ukrudt. Ukrudtet er vist en del af charmen. 

Det er så fedt, at fylde cykelkurven op med egne grøntsager og det hele smager helt fantastisk godt!

I fredags spiste vi hjemme hos os sammen med en anden familie, som har have på Krogerup. Det var virkelig hyggeligt og vores børn faldt så godt i hak. Det blev til et sammenskudsgilde og de havde selvfølgelig salat med fra egen have! 


I oldefars have er der masser af bær og børnene brugte søndagen på at lege og plukke jordbær og ribs.Salat fra vores egen have med grøn hovedsalat, bundtløg, mynte, hybenroseblade og mandler ristet på panden i soja. Olieeddikedressing lavet med hampolie, eddike og lidt lime. 

7 comments:

 1. Dine billeder er utroligt smukke Lisbeth, og minder mig hver gang om at jeg ikke bare skal skyde løs med kameraet men derimod gøre mig umage med opstillinger. Tusind tak for skøn inspiration :-)
  Og fantastisk haveliv <3

  ReplyDelete
 2. such a beautiful blog! everything is so pure, fun and colourful! it is just delightful to read and to look at the pictures.

  ReplyDelete
 3. Smukke dage. Prøv at plukke squash når de er 12/15 cm store, så smager de bedst.

  ReplyDelete
 4. Really nice summer pics - greetings from Sweden! :-)

  ReplyDelete
 5. Det ser skønt ud Lisbeth... - vi går ofte over i vores drenges børnehaves kolonihave og leger "Alle mine kyllinger" mellem alle højbedene...det er sjovt, og selv de mindste kan være med :-)

  Jeres have er da fantastisk - hvilken sort er de "røde" kartofler? Kræver de noget særligt eller kan man bare plante, pleje og høste dem som alle andre sorter? Det er da nogle tosset lækre ting I har høstet, som ligger der på bordet :-)

  Kh. Malene

  PS. De fine mokkasiner, hvor er de fra?

  ReplyDelete
 6. Det må være den smukkeste salat jeg nogensinde har set. Anede ikke at den slags rosenblade kunne spises!

  ReplyDelete
 7. Sikke nogle smukke billeder; de er nærmest små kunstværker og historier i sig selv.

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!