Tuesday, June 11, 2013

Små sunde banankager (uden tilsat sukker og gluten)

14-16 stk.

100g dadler
2 modne bananer
100g mandler
150g kokosmel
2 spsk. kokosolie
5 æg

Alle ingredienserne kommes i blenderen og fordeles herefter i små portioner på bagepapir eller i muffinforme.

Bages i ovnen på 180g varmluft i 20-25 minutter.

En fin lille sød snack til madpakken...

10 comments:

  1. Uf, ser gode ud... og smart de er uden gluten!

    ReplyDelete
  2. mmm
    desse skal eg prøve :)

    ReplyDelete
  3. Nammenam ! Den skal lige i huskebogen :)

    KH Maria.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De er rigtig gode og børnene er vilde med dem, selvom der ikke er sukker i;o)

      Delete
  4. AnonymousJune 12, 2013

    Lækre små hapsere Lisbeth :-) Jeg laver een der mindre om din - der har jeg bare skiftet dadler ud med abrikoser og banan ud med pærer - men den er også skøn :-)

    Kh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det må jeg også prøve! Lyder lækkert!!

      KH

      Delete
  5. Hej.

    Jeg har lige prøvet at bage disse efter din opskrift. Og de er FANTASTISKE. Jeg spiser ikke hvede, spelt etc, mælkprodukter og sukke, så det er dejligt at kunne bage noget jeg må få.
    Tak for det.

    Glade hilsner,
    Piximaxi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dejligt!! Jeg er også vild med dem. Eksperiementerer meget i køkkenet i øjeblikket. Spiser som dig og har en dreng med meget allergi, så vi er i gang med at ændre kostvaner... Derfor er det super med lidt søde sager uden skidt;o)

      Delete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!