Wednesday, May 1, 2013

Instaliv...

Tak for alle de positive kommentarer til indlægget om min køkkenhave. Det glæder mig, at I har lyst til at følge med.
Her er lidt af denne uges billeder fra Instagram. Hvis I vil følge mig på Instagram, er mit navn selvfølgelig "Smilerynker".

Hav en dejlig solskinsdag!

2 comments:

 1. Dejlige billeder - er det brød der er i midten til venstre?? Det ser spændende ud...

  Jeg læste med STOR interesse også dit indlæg om køkkenhave i går (jeg havde lidt travlt, så jeg fik ikke skrevet en kommentar). Men HOOOLD NU OP hvor er det spændende for jer - jeg ved jo (fra blog og IG) at I har brugt Årstidernes Hovedgård meget, både til at handle ved men også som oplevelses sted. Derfor synes jeg også det er endnu mere fantastisk at I har fået jeres helt eget sted hos dem. Jeg glæder mig virkelig til at se og læse mere om det.

  Kærligst Malene

  PS. Vi har også lige fået anlagt fine højbede som min mand selv har bygget og malet - kartoflerne er sat og alle frøene er købt ind (venter dog liiige lidt på de varme temperaturer, da jeg ikke har forspiret!!) Var på planteskole i går og købe store lækre duftende krydderurte planter - skønt :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak! Lyder dejligt med dine egne projekter i haven også! Vi nyder det simpelthen så meget og ja, det er SÅ spændende. Kan slet ikke vente til at det begynder at spire her;o)

   Ja, det er brød, det er bagt af resterne fra juiceren... Super lækkert og børnene er vilde med det!

   Hav en dejlig dag!

   KH

   Delete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!