Thursday, May 2, 2013

I haven...
Eftermiddagen i går blev tilbragt i køkkenhaven med Martha og Storm. Vi fik vandet og sået tre rækker radiser. 
Børnene hyggede sig så meget, at vi endte med at ringe efter resten af familien og spise vores aftensmad i halmballerne.

8 comments:

 1. Held og lykke med et grønne. Hvor er det bare en dejlige ide:0) Især for jer der ikke har pladsen hjemme. Jeg har lige tilmeldt mig din blog, her er skønt. Velkommen hos mig:-)

  PS. Hvem der bare ejede den skønne gule lade;0)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jeg leger også tit at laden er min. Den er fantastisk.... Nu kigger jeg lige ind hos dig;o)

   Delete
 2. De billeder oser bare af barneglæde, hygge, nærvær, tid og overskud... Herligt... Skønne billeder, og tillykke med den dejlige køkkenhave.. Det bliver I glade for.. :0)

  ReplyDelete
 3. Åhh hvor ser og lyder det hyggeligt! Vi har også en dejlig have - men der er desværre ingen halmballer i nærheden :-)
  God weekend!

  ReplyDelete
  Replies
  1. He he;o) I må ud og finde nogle halmballer, intet mindre kan gøre det;o)

   Delete
 4. Nej hvor hygsomt Lisbeth - i forstår at leve livet :-) Herligt at ungerne er med i processen omkring haven (det kunne jeg godt lære lidt af!!!! Sådan i et øjebliks selverkendelse!!) Jeg glæder mig virkelig til at følge jeres sommer i haven her på bloggen.... spændende projekt :-)
  Kh. Malene

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er så hyggeligt at have ungerne med og specielt her, hvor de kan løbe af sted, når de bliver trætte af det hele;o) Er så glad over projektet.

   Delete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!