Thursday, January 10, 2013

Godnat...


Jeg er helt overvældet over alle de positive kommentarer, jeg fik på mit forrige indlæg. Så mange fine tankevækkende ord, gav I mig med på vejen. Tusinde tak!

4 comments:

 1. Jeg læste også dit indlæg i går, men nåede aldrig at kommentere. Men det ville jeg egentlig gerne, for jeg synes det er dejligt at læse, at I som forældre har turdet at træffe det valg, der viste sig at være godt for jeres børn - også selvom det måske ikke lige var hvad I havde forestillet jer for et par år siden. Det er flot. For det hander jo i bund og grund om at man kan "se" sine børn og deres behov. Min datter startede i skole i sommer og vi snakkede inden da også en del om, hvorvidt vi skulle vælge friskole eller folkeskole. Det blev til folkeskole, fordi vi netop gerne ville have, at Liva kom til at gå i en skole, hvor ikke kun de "bedst stillede gik", hvor legekammeraterne var lige om hjørnet - og fordi jeg gerne vil støtte op om det fælles projekt folkeskolen er. Når det er sagt, så kunne jeg da også godt savne endnu mere fokus på det kreative og musiske (både min mand og jeg har gået på friskole og har haft en meget anden skolegang, end vores datter får), men på den anden side kan vi jo selv sørge for at give hende en masse der. Det vigtigste er jo, at børnene er trygge - så skal de nok både lære og udvikle sig kreativt. Og det kan jo desværre ind i mellem ødelægges af bare en enkelt lærer, som i jeres tilfælde... Jeg håber, at jeres børn blive ved med at trives og får en fantastisk skolegang :-) Kh Maria - maria-margadusen.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for din kommentar Maria!

   Har altid haft svært ved, at vi ikke bakkede op omkring projekt "folkeskole", men vi var så sikre på at alternativet var bedre;o) Jeg er glad for, at vi nu støtter folkeskolen og forhåbentligt bidrager med noget positivt!

   Tusinde tak fordi du gav dig tid til at kommentere...

   Kh Lisbeth

   Delete
 2. I just love to read your blog! So i'm glad that you take up blogging again.
  (and glad for google translate ;) )
  Love, Karoeza

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much!! Wish my english was better, so I had the time to translate my posts, as I know the translations when you use Google translate, can be a bit special... But I am happy, that you visit me and try to read my posts anyway!! Thank you!!

   Delete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!