Wednesday, January 16, 2013

En lille vinterpige...
Denne søde vinterpige, rejste til Norge kort før jul... Hun bliver passet godt, for jeg kan følge med i hendes liv på Instagram. Det er virkelig hyggeligt, at se hvilke familier mine dukkebørn er så heldige, at flytte ind hos!

13 comments:

 1. Hvor er hun bare smuk! Du laver de fineste dukker, jeg har set. Har du i øvrigt set at andre er begyndt at lave dine kanindukker. Synes det er virkelig frækt. Det er ikke for at gøre dig ked af det. Jeg synes bare, at du skal vide det.
  Mange hilsner fra Louise

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusinde tak for rosen Louise.
   Ja, jeg ved godt at dukkerne bliver lavet af andre. Har fået tilsendt mange links fra mange mennesker på det sidste, men tak for info.

   Delete
 2. Det er altså det der er det allermest fantastiske ved dine dukker. At de er så gennemførte med hjemmelavet tøj og småt tilbehør der giver hver dukke deres eget liv. De er bare så fine...! :)

  ReplyDelete
 3. Hun er smuk, jeg ville ønske mine drenge lige kunne falde for sådan een, men det ser desværre ikke ud til det sker....!... Og Jeg har ikke set dine kaniner andre steder... Men har du ikke afholdt kursus i at sy dem? Så kan det jo ikke undgåes at de bliver lavet af andre... Og jeg må indrømme at med vores stramme budget og et brændende ønske om at give min søn en dukke så sød som dine kaniner, ja så ville jeg også, hvis jeg kunne, lave een selv!
  Men jeg har endnu ikke turdet kaste mig over sådan et projekt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak! Du skal da endelig kaste dig ud i sådan et projekt... Der sker jo ikke noget ved at prøve;o)
   Ellers kom på et dukkekursus og så lærer jeg dig det;o)

   KH Lisbeth

   Delete
 4. For en nydelig luten dukkefrøken!
  Jeg er bare så glad for den kaningutten jeg kjøpte av deg til min sønn, og i dag er den lille kaningutten med i blogginnlegg hos meg :-)
  Det er virkelig fint å kikke innom din blogg! Jeg synes innlegget ditt om Steinerskolen var svært intressant, særlig da jeg har gått rundt og tenkt mye på det valget selv, men endte opp med å velge offentlig skole for mine barn. Skjønt innlegg om din oldemor også!
  Ha en fin dag :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak! Det er så dejligt at at du synes om indlæggene... Så godt dukken på din blog og blev super glad!

   Tusinde tak!

   KH Lisbet

   Delete
 5. Kære Lisbeth

  Det kan godt være at dine kanindukker bliver kopieret til et marked - men der er INGEN der kan lave dukker som dig, så jeg tænker ikke at det vil blive et problem. Dine dukker og kanindejlighederne har dét der udefinerlige der gør at man bliver evd og ved med at vende tilbage til billederne af dem bare for at se på dem. Det er som om de har en sjæl og som en anden også gør opmærksom på så har de meget personlighed og jeg bilder mig ind at man kan mærke at du har skabt lige præcis denne her dukke til lige præcis denne dreng eller pige - så bliver de levende. Der er noget over deres udtryk, deres blik, der tryllebinder mig og jeg er sikker på at den grønne kanindreng min lille V har er noget ganske særligt. Ogd et kan min mindstemand godt mærke. Tak fordi du laver de mest fantastiske dukker i Verden!

  vh. KAtrine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvilken dejlig kommentar at få, Katrine! Jeg glæder mig over, at få lov til at lave dukker til dine dejlige børn!!

   KH Lisbeth

   Delete
 6. Hvor er hun skøn, Lisbeth. Jeg glæder mig sådan til marts!

  Hvor mon lomme-stoffet med den lille fugl stammer fra?

  Kh Signe.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Signe!
   Lomme stoffet er fra Cloud9fabrics... Super lækre økologiske GOTS-certificerede stoffer;o)

   KH Lisbeth

   Delete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!