Thursday, November 15, 2012

Diverse...

Lidt blandede billeder og til sidst et billede, som blev taget på Storms og min fødselsdag.

Storm og jeg havde fødselsdag for 2 uger siden. Det er altid en speciel dag.... Selvfølgelig fordi vi har fødselsdag, men den er endnu mere særlig, fordi vi har fødselsdag på den samme dag. Jeg tænker altid tilbage på, da jeg var gravid med den lille mand. Jeg vidste bare hele graviditeten igennem, at jeg ville få ham på min fødselsdag. Sådan blev det også!

For lidt over syv år siden lå jeg i min seng, med en kæmpe tyk mave og ventede på at min mand og Alma, skulle komme ind og synge fødselsdagssang for mig. Jeg kunne høre dem viske i køkkenet, klirre med kopper og knitre med papir... Og klik sagde det i min mave og så gik det hele i gang... Lige der midt i fødselsdagssang og gaver.

Fødslen nåede vi inden frokost og jeg husker ikke meget andet, end at jeg slog mit hoved ned i vores håndklædestang, fordi det gjorde rimelig nas og jeg vist havde brug for at aflede opmærksomheden. Drengen ville ud og jordemoderen var ikke kommet og det hele var lidt af et cirkus. Storm blev født en halv time før jordemoderen dukkede op og nu fejrer vi så vores fødselsdag sammen på syvende år. Han er ret særlig den dreng!

Wednesday, November 14, 2012

Et nyt kursus

Et af de nye kurser i år 2013 bliver et filtekursus og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg elsker uld. Jeg synes det er så fantastisk, hvad man kan skabe, bare ved hjælp af en nål, lidt viklen, vand og uld...

Her er lidt inspiration til nogle af de ting, jeg forestiller mig, at vi skal lave på kurset.

Fra levende kaniner til dukker med lange ører...Tuesday, November 13, 2012

weekendens kursus


Her er lidt billeder fra weekendens kursus, hvor jeg lærte otte søde kvinder at sy dukker. Jeg er virkelig imponeret over hvor fine dukkerne blev!
Det var en rigtig hyggelig weekend og det var så dejligt at se tre tidligere kursister igen. Vi havde også selskab af søde lille Alva på tre måneder, som var meget eksemplarisk og lod sin mor arbejde i fred, så nu sidder der en fin dukke klar, til når hun bliver lidt større.

Jeg nyder virkelig at holde kurser og føler mig så beriget og inspireret, når jeg tager hjem.

Jeg har netop opdateret kursuskalenderen for vinterens kurser. Dem kan du se lige her! Jeg glæder mig til at møde endnu flere inspirerende mennesker i de kommende måneder...