Tuesday, July 24, 2012

Mmm...


Hold op, hvor jeg forsømmer bloggeriet for tiden, men jeg håber, at I som læser med bag skærmen, også laver alt mulig andet end at sidde foran computeren. Vejret har været helt vidunderligt i de sidste dage og vi spiser mange is, hygger i haven og har været ved stranden. Jeg får slet ikke taget billeder med mit kamera efter, at mobiltelefonen er kommet ind i mit liv, så lige nu må I leve med den lidt ringere kvalitet end normalt. Jeg skal jo indhente 10 års manglende brug, så jeg synes, at jeg er lovlig undskyldt (indtil videre)!

Jeg har god tid og står tideligt op, for jeg kan nemlig rigtig godt lide at have huset helt for mig selv om morgenen og bruge tid på at forberede morgenmad, som billederne viser...

Her får I lige en lille madkavalkade med diverse morgenmadsanretninger og et par aftensmåltider...

...Og så håber jeg, at I nyder sommeren...
1: Havregryn med frugt, rugbrød med nutella og kaffe. 2: Frugtsalat med kerner, grøn te og bolle med nutella og banan. 3: Hjemmelavet burger. 4: Gulerodskage med creme og blåbær.  5: Frugt, donot, kaffe, rosiner og fiskeolie. 6: Min favorit-dessert Crèmé Brûlet. 7: Müsli/ hirsegrød med kerner, jordbær, grapefrugt og kaffe. 8: Couscous, lammefrikadeller, oliven, feta, små fyldte peberfrugter og rødvin. 9: Müsli med fersken, mandler, limonade og kaffe.

Friday, July 13, 2012

Invitationer...

Mens min lille pige ligger på sofaen og er sløj, sidder jeg ved siden af hende og forsøger at lave de sidste bryllupsinvitationer. Alle invitationerne er blevet forskellige, for at beslutte mig for et design, det er lidt vanskeligt!

Øverst på invitationen er der et lille citat fra Den lille prins, som jeg holder meget af:  

"Kun med hjertet kan man se rigtigt, det væsentlige er usynligt for øjet."

Med på beatet...
Her nyder vi sommerferien med langsomme dage. Vi skal ikke rejse i år, for vi skal jo holde bryllup i august. Vi udsatte det lidt og når jeg kigger ud på regnen, er det nok meget godt!

Nu har vi lidt bedre tid til at planlægge vores lille havebryllup og det overrasker nok ikke, at jeg er mere til have end til herregård, så det bliver meget afslappet!


Så er der simpelthen sket det (store) i mit liv, at jeg omsider har fået en mobiltelefon... (en trommehvirvel er nok på sin plads) for det er nok 12 år siden, jeg har haft en sidst. I virkeligheden har jeg bare arvet min kærestes aflagte, men det er en af de fancy slags!

Der er nu sket noget med teknologien, siden dengang jeg havde én sidst... ...og der bliver knipset lidt billeder med den i ny og næ.

Det er så smart...

Jeg håber I nyder sommeren!