Monday, March 19, 2012

Gilbert og Alma


Alma rejste til Sverige i sidste uge for at fejre fødselsdag sammen med sin nye mor. Gilbert rejser senere i dag. Han skal bo hos en sød dreng ved navn Albert

Tuesday, March 13, 2012

Dukkekursus


Lidt billeder fra søndagens kursus. Det var en virkelig dejlig dag med nogle meget dygtige og hurtige kvinder! Det var skønt at møde nye mennesker og gense hele tre tidligere kursister.
Den 24-25. Marts er der kursus igen og her gælder det de store dukker. Der er stadig et par ledige pladser og hvis du vil være med, så skriv! Jeg glæder mig!!!

Thursday, March 8, 2012

Dukkekursus på søndag- Vil du med?

Der er en enkelt ledig plads på "kanin-dukke-kurset" på søndag. Er du hurtig, så er det måske dig, som er den sidste deltager? Kurset foregår nu på søndag d. 11. marts fra kl. 9.00-17.00. Du kan læse mere her og vil du tilmelde dig, så skriv til mig her.

Monday, March 5, 2012


Her er en blød kanindreng, som netop er rejst hjem til en lille dreng ved navn Vilhelm Nor. Jeg håber at Vilhelm Nor bliver glad, når han åbner pakken med sin nye bløde ven.

Poncho til de mindste...

Nu er der opskrift på en poncho til de små i butikken.
Så kan mor og barn matche...

Saturday, March 3, 2012

17 år...

Min kæreste og jeg har 17-års dag i dag. Det er ret fantastisk og jeg glæder mig til, at vi skal ud og hygge os og være romantiske i aften. Vi mødtes da vi var 14 og 15 år og det er vist ikke helt almindeligt at holde sammen så længe, når man har mødt hinanden i så ung en alder, men vi hører sammen...

Friday, March 2, 2012

Børnelogik...

Jannik kigger på Storms bukser og udbryder: " Åh, er der nu også hul i dem"...
Storm: "Øv... men det er ikke min skyld... Det er faktisk jeres skyld, for I har ikke lært mig, hvordan man ikke får huller på bukserne...!!!"
 Storm: "Far, det eneste der er farligere end en atombombe er en atrembombe!"  
Alma: "Mor... Jeg synes, du skal være fotograf. Hvordan bliver man egentlig det?
Mig: "Man går i en slags fotograf-skole!"
Alma: "Kommer man så meget sent hjem!?"
Mig: "Ja, måske en gang imellem!"
Alma: "Nå... Så skal du ikke være fotograf, for så får du ikke tid til at læse historie for mig!!!"

Kan I mærke det...

Foråret er her!