Thursday, November 15, 2012

Diverse...

Lidt blandede billeder og til sidst et billede, som blev taget på Storms og min fødselsdag.

Storm og jeg havde fødselsdag for 2 uger siden. Det er altid en speciel dag.... Selvfølgelig fordi vi har fødselsdag, men den er endnu mere særlig, fordi vi har fødselsdag på den samme dag. Jeg tænker altid tilbage på, da jeg var gravid med den lille mand. Jeg vidste bare hele graviditeten igennem, at jeg ville få ham på min fødselsdag. Sådan blev det også!

For lidt over syv år siden lå jeg i min seng, med en kæmpe tyk mave og ventede på at min mand og Alma, skulle komme ind og synge fødselsdagssang for mig. Jeg kunne høre dem viske i køkkenet, klirre med kopper og knitre med papir... Og klik sagde det i min mave og så gik det hele i gang... Lige der midt i fødselsdagssang og gaver.

Fødslen nåede vi inden frokost og jeg husker ikke meget andet, end at jeg slog mit hoved ned i vores håndklædestang, fordi det gjorde rimelig nas og jeg vist havde brug for at aflede opmærksomheden. Drengen ville ud og jordemoderen var ikke kommet og det hele var lidt af et cirkus. Storm blev født en halv time før jordemoderen dukkede op og nu fejrer vi så vores fødselsdag sammen på syvende år. Han er ret særlig den dreng!

14 comments:

 1. Flotte billeder!
  Og tillykke til både dig og drengen;o)

  ReplyDelete
 2. Tillykke med fødselsdagen til jer begge :-) Ser ud til at det var en dejlig dag, med de smil i hver sender :-)

  ReplyDelete
 3. Skønne billeder- og hjerteligt tillykke til jer begge! ;)

  ReplyDelete
 4. Sikke en skøn fortælling og et dejligt minde
  Stort tillykke til Jer begge :o)

  ReplyDelete
 5. Sikke en fin fortælling - tillykke

  ReplyDelete
 6. Sikke et smukt område og dejlige billeder!!!

  ReplyDelete
 7. Avra, for nogle fine billeder! Og sikke særligt, at have fødselsdag samme dag. Her kunne jeg risikere at føde på min søns fødselsdag - det har et kommende kejsersnit (heldigvis) sat en stopper for. Det ville næsten være lidt synd...

  ReplyDelete
 8. Tillykke til jer begge! Og sikke da nogle fantastiske billeder.

  ReplyDelete
 9. Smukke billeder! Og stort forsinket tillykke til jer begge, ja, det er da både helt specielt og vildt hyggeligt, at I har fødselsdag samme dag.

  ReplyDelete
 10. Fede billeder! God blog! Kan virkelig godt lide den. Tag et kig på min http://picturemylifestyle.blogspot.dk/ :) Goddag ;)

  ReplyDelete
 11. Smukke billeder og en skøn skøn historie, tillykke til jer begge to :-)

  ReplyDelete
 12. Sikke en fin blog! Håber at du vil tage et kig på vores - sourireconfiance.blogspot.dk <3

  ReplyDelete
 13. Oh I have a similar story with Rufus.. but not on my birthday! He came out in a rush.. without midwife, drugs and at home. He too is very special! Happy Birthday to you Lisbeth and your handome boy! x

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!