Tuesday, May 15, 2012

Same but different...

Dagens outfit:

Jakke: fundet på Ebay til 35kr 
Skjorte: fundet i genbrugsbutik til 10kr
Shorts: H&M 179kr
Strømper: H&M 25kr
Sko: fundet på Trendsales 130kr

Martha: 
Kjole: fundet på Ebay 45kr
Bluse: fundet på Trendsales 40kr

11 comments:

 1. Med sådan et par stænger er det jo ingen skam at gå i shorts året rundt *misundelig*!

  ReplyDelete
 2. Der reddede du da lige min dag!!! Men du har så heller ikke set dem uden strømper....

  ReplyDelete
 3. AnonymousMay 15, 2012

  Ved du hvad Lisbeth:

  Jeg elsker dig lige nu - jeg er SÅ glad for din blog fordi det ikke handler om forbrug og forbrug og forbrug og nu skal i lige se hvad jeg også lige har købt eller hvad man også lige kan ønske sig (og så kommer der et eller andet der er så dyrt at der skal mange måneders lønarbejde til at handle det ind for en almindelig husstand). Jeg vil gerne se fin ud, men når man kigger rundt på rigtig mange blogsteder så handler det om at flashe dyre og rigtige mærker ....

  Så TAK TAK TAK fordi du viser dit lækre selv i opnåelige gevandter med en masse fine kreative detaljer - det inspirerer mig.

  Knus

  ReplyDelete
 4. Anonyme: Tusinde tak for den fantastisk dejlige kommentar! Jeg blev simpelthen så glad for den, for jeg må indrømme, at jeg hele tiden er lidt i konflikt i forhold til at vise tøj frem, fordi jeg hurtigt synes, at det kan blive meget materialistisk... Genbrug kan jo være lige så dyrt og vanedannende som dyrt mærketøj, så jeg har vendt det mange gange i mig selv... Jeg ønsker nemlig ikke at opfordre til at skulle købe en hel masse, men måske kigge på det de allerede har... Det håber jeg kan blive opfordringen...

  ReplyDelete
 5. Wow, hvor er det et fedt sæt! Jeg skal da helt klart ned i genbrugsen og fine mig nogle gode fund:)

  ReplyDelete
 6. så fine dere er! å herlig tapet i bakgrunnen:)
  klem fra june:)

  ReplyDelete
 7. Så skønne billeder - og jeg er SÅ vild med at du opfordrer til genbrug og hittepåsomhed :)

  Du siger bare til, når træblusen skal kasseres, ikke ;D

  Kram

  ReplyDelete
 8. Hvor ser I smukke ud:-) Og ja man kan finde rigtig meget dejligt og billigt i genbrugsbutikker:-)

  ReplyDelete
 9. waw hvor ser det bare godt ud. Flotte billeder og sød lille pige.

  ReplyDelete
 10. Jeg kan kun tilslutte mig koret. Synes det er SÅ skønt at du er tilbage på bloggen og synes det er dejligt og inspirerende måden du opfordrer til at glæde sig over det man har, få det bedste ud af det hele og pimpe de gode genbrugsfund så de shiner (og ja må da også liiiige give Synne ret i at det meste skam ser godt ud på sådan nogle lækre stænger, hi hi)

  Også helt vildt dejligt at se den måde i har indrettet et helt almindeligt parcelhus på. I bor så fint og lækkert og det er sgu så rart at se at der er andre måder at bo fedt på end den helt rigtige murermestervilla med plankegulve, kæmpe have og designermøbler af de rigtige mærker over alt, så tusind tak for det!

  Desværre synes jeg at der er en kedelig tendens til at flere og flere af de tidligere så kreative blogs handler mest om alt det man kan købe for (mange) penge så tomlen op for at du holder ved dine idealer og bliver ved med at øse god inspiration ud over bloggen.

  Kh Iben

  ReplyDelete
 11. Tak for den søde kommentar Iben;o) Jeg følger meget lidt med på andre blogs, så jeg ved ikke hvad de handler om:o) Og du har ret... Man kan sagtens bo skønt i et lille rækkehus, som kan virke kedeligt udefra:o) Tak for dine altid søde kommentarer... Du gør mig glad!!

  KH

  Lisbeth

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!