Sunday, February 5, 2012

Må jeg godt komme i seng nu!?

Hvis der er noget, jeg sætter stor pris på, så er det børn, der gerne vil i seng om aftenen. Jeg har aldrig været den store fan af uro efter kl. 20.00 (specielt ikke hvis det har med børn at gøre), så på det tidspunkt SKAL alle børn ligge i deres senge og sove sødt. Alma beder ofte om, at komme i seng ved 19-tiden...

...Og hvorfor hun er sådan et engle-barn!? Fordi hun får en halv times højtlæsning i spændende bøger, som ikke er for de andre små-børn, men kun for hende (og jeg).

10 comments:

 1. Det både lyder og ser VILDT hyggeligt ud. Dejligt med en pige der selv beder om at komme i seng, men kan da godt forstå det, når der er total råhygge med tosomhed og spændende bøger :)

  ReplyDelete
 2. Så kan man godt forstå, at det er tiltrækkende at komme i seng. Alle børn burde elske at komme i seng efter en dejlig dag.

  ReplyDelete
 3. Ja det er skønt med børn, der vil sove.
  Jeg er også den heldige mor til to børn, der for det meste selv beder om at komme i seng. Det er intet mindre end fantastisk ;o)

  ReplyDelete
 4. Kære Lisbet.
  Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg har langt om længe fået sat min sengelamper op i weekenden, så nu skal også jeg tidligere i seng, så jeg kan ligge og læse inden sengetid. Med hensyn til din understregning af, at børn skal sover inden klokken 20, vil jeg bare bede dig om, som kommende pædagog, at være opmærksom på, at der også er forskel på, hvornår børn står op :-) - vi skulle i flere år altid høre om vores børns sengetid, indtil vi i min svigerfamilie kom til, at tage om stå op tider. og det viste sig at vores kusiner startede dagen i vuggestuen/børnehave før vores børn vågnede om morgen (7.15) - siden har jeg ikke skulle stå for skud fordi min børn kom i seng ved 21- tiden.
  Ha´ en god dag, hilsen Anne

  ReplyDelete
 5. Åh! Det fik vi også som børn :-) Min mor læste højt fra bl.a. Hulebjørnens Klan og det var de bedste godnathistorier (da vi selvfølgelig var gamle nok til at tåle det). Det er en tradition, som jeg helt sikkert vil føre videre til mine børn :-) Heldige Alma!

  ReplyDelete
 6. Først må jeg sige, i har bare verdens hyggeligste soveværelse, jeg tror aldrig jeg stod op hvis jeg boede i dit hjem.... Det sku da lige være for at sidde ved jeres enormt hyggelige spisebordshjørne:-)

  Når det er sagt, så er jeg helt med på at der skal være ro efter 20.00. Det værdsætter vi også højt, det er som om ens energi er indstillet på at få lidt ro på det tidspunkt....

  Ha en rigtig dejlig dag

  ReplyDelete
 7. Det er da også bare det mest hyggelige!
  Jeg elsker at putte mine børn og sidde vi vores kæmpe, varme sækkestol med tre børn på skødet, masser af dyner og puder - og læse gode historier.
  Kh. MiA

  ReplyDelete
 8. Aj hvor det ser hyggeligt ud - der skulle jeg også gerne ligge og putte og høre historier :-)

  ReplyDelete
 9. Hej Lisbeth.
  Tak for din fine blog. Den nyder jeg ofte godt af!
  Jeg har lige et spørgsmål som kommer af ren nysgerrighed: Sover I alle sammen i samme værelse? Og I så fald, hvordan fungerer det?
  Mange hilsner Eline

  ReplyDelete
 10. Tak alle sammen;o)

  Eline: Storm og Martha sover hos os og Alma sover på eget værelse. Martha har sin seng lige op af vores seng og Storm har sin seng i soveværelset også... Storm og Martha bliver lagt til at sove samtidig og når vi voksne vil i seng, går vi i seng;o) Det er nok ikke så anderledes end andre steder. De har bare deres senge i soveværelset...
  KH

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!