Wednesday, February 8, 2012

God kage...

Nu kan vi jo ikke spise speltboller dagen lang, så kage skal der til og i weekenden bagte vi denne her. Ikke meget kreativt over den kage, for opskriften blev fulgt til punkt og prikke og sådan skal det være en gang imellem, selvom jeg ikke er meget for, at følge en opskrift og helst vil gå min egen vej...

Den var god og siden Chow er en af de bedste sider, når man mangler inspiration til madlavningen.

6 comments:

 1. Den ser godt nok god ud! Med kager synes jeg nu også tit at det er bedst at følge opskriften, selvom jeg normalt ik er meget for det :)
  Jeg tænker lidt på om min tilmelding til dukke kursus er røget i dit spammerne filter?
  Kh Mette

  ReplyDelete
 2. Hej Mette!
  Jeg undersøger det lige. Indimellem bliver jeg lidt oversvømmet med mails og har svært ved at nå det hele oveni børnepasningen, så det er nok snarere det du ligger under for! Jeg lover dig, at jeg vender tilbage!!

  KH Lisbeth

  ReplyDelete
 3. Det er helt i orden Lisbeth, det ved jeg jo godt. Er bare så barnlig utålmodig fordi jeg så gerne vil med :)

  ReplyDelete
 4. Takker for linket til siden, masser af inspiration at hente der!

  Kagen ser lækker ud!

  ReplyDelete
 5. Uij, Lisbeth - jeg ved, du har travlt, men hvis du en dag mangler en overspringshandling, kunne du måske lokkes til at "fordanske" opskriften? Eller måske bare fortælle, hvad du har brugt af kondenseret mælk og (?!) evaporated milk, er det ikke også en slags kondenseret mælk?!

  ReplyDelete
 6. Vi brugte kondenseret mælk, som man kan få i de fleste supermarkeder efterhånden på dåse. I stedet for "evaporated" milk brugte vi almindelig mælk, men tror jeg vil anbefale to dåser kondenseret mækl i stedet, så den bliver lidt sødere...

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!