Tuesday, January 3, 2012

Kurser i foråret

 Foto: Tia Borgsmidt
Jeg har netop opdateret kursuskalenderen, så du nu kan se alle de kurser, som finder sted i foråret 2012.
Jeg glæder mig rigtig meget til, at møde en masse nye mennesker og få ny inspiration.

Der er et nyt kursus på programmet, som jeg glæder mig særligt meget til. På kurset, som er over tre søndage, laver vi figurer til et helt eventyr. Vi skal stifte bekendtskab med flere forskellige materialer og vi både syr og filter. Det bliver helt sikkert sjovt og inspirerende!

Kurserne i foråret finder sted i Humlebæk, som ligger 30 km. nord for København. Det tager ca. en halv time at komme til Humlebæk med Kystbanen.

Du kan finde kurserne her og du kan tilmelde dig her.

Tusinde tak for kommentarerne til mit forrige indlæg. Jeg var lige ved at rødme over alle de søde komplimenter!

3 comments:

 1. Jeg ville elske at komme på et kursus hos dig og hjem med en smuk personlig dukke til min datter. Men da jeg Bor i Jylland vil det betyde helt væk fra hjemmet fra fredag til søndag. Jeg er mor til delebørn og desværre ligger dine kurser med store dukker alle på luge uger, hvor jeg har week. med mine børn. Jeg holder øje, hvis efteråret byder på kursus en ulige uge melder jeg mig. Indtil da følger jeg din blog og glæder mig over dine lukket samt livssyn på børn og mod til at være ærlig :-) tak og vi ses måske en gang.

  ReplyDelete
 2. Jeg håber du får mulighed for at komme en dag. Det med lige uger, er en tilfældighed, så det vil jeg lige tænke over i fremtiden;o)
  tak for din søde kommentar!

  ReplyDelete
 3. Jag skulle så himla gärna vilja gå kurs hos dig, men det blir lite omständigt eftersom jag bor i Sverige. Hoppas jag får möjlighet nån gång i höst kanske trots allt. ; )

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!