Thursday, January 5, 2012

Idéer

For at skabe lidt orden og overskuelighed, har jeg forsøgt at samle nogle af alle de idéer og opskrifter, som jeg har vist på bloggen i tidens løb. Nu kan I se nogle af dem i sidebjælken til højre.
Husker i nissedøren? Nissen Ib, som bor i vores have? Almas citonmuffins? Mormors hæklede bøjlerog den gode grønne sauce? Nu er det og alt det andet lige til at finde!

11 comments:

 1. Fantastisk god ide -nemt og overskueligt! Også ser det virkelig lækkert ud :0)

  ReplyDelete
 2. Det ser bragende godt ud.

  Jeg føler altid, at jeg åbner en bog, når jeg lander på din blog. Dine billeder er så smukke og fortæller så mange ting. Har du fået udgivet noget ? ... ellers burde du gøre det.

  ReplyDelete
 3. Hvor fint - det er jo lige til at blive i godt humør af - på en endnu en dag med møgvejr..

  ReplyDelete
 4. Elsker dine engle - håber du laver nogle igen til næste år og sætter dem til salg i shoppen.

  ReplyDelete
 5. Hvor skønt. Jeg er ny læser, så jeg vil da lige kigge dine "gamle" ideer igennem :o)

  ReplyDelete
 6. Super god ide. Jeg bruger det selv på min blog og har gjort det i hvert fald de sidste to år, men ikke så omfattende som hos dig, bare udvalgte ideer der passer netop til den årstid vi er i netop nu. Desuden har jeg sådan nogen samle kategorier med de andre årstiders indlæg. Folk bruger virkeligt mine klik-kasser flittigt, især når der kommer nye så jeg er helt sikker på at dine også vil blive højt elskede.

  Iøvrigt fandt jeg herind igen efter ikke at have læst med meget længe fordi jeg i år satte en nissedør op. Jeg havde set i ideen flere steder og da vi altid har haft en drillenisse tænkte jeg at den i år skulle have sig sådan en dør. Til min glæde var der mange andre der også havde sådan en dør og det var hyggeligt at besøge dem og se deres døre. Og der så jeg så at flere havde fået ideen her hos dig.

  Du har den smukkeste, smukkeste blog med sådan en dejlig stemning og jeg kan godt forstå at din blog er højtelsket.

  ReplyDelete
 7. I love the little door, really great ;-)

  ReplyDelete
 8. Takk for alle gode ideer! Det er virkelig flott å se dem samlet på denne måten!

  ReplyDelete
 9. Genialt!! Du er fuld af gode ideer (haha det lyder lidt sjovt for det plejer at siges ironisk) og det er så fedt at du vil dele dem med os!
  TAK!

  ReplyDelete
 10. Det er blevet rigtig fint :)

  ReplyDelete
 11. Jeg har fortalt SÅ mange om den idé med nissedøren. Det er simpelthen herligt!

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!