Sunday, August 28, 2011

Sympatisk legetøj...


Marthas favorit-hjørne.

Vidste du i øvrigt, at Legetøjet fra Ostheimer og Kinderkram er skået ud i træ og for hvert træ, der bliver fældet plantes et nyt. Er der træ til overs, bliver det brugt til at opvarme fabrikkerne. Det er sympatisk legetøj!

Friday, August 26, 2011

Mathilde

Her er Mathilde. Martha og hende har været på en lille tur her til morgen. Hun fik lov til at sidde i Almas dukkevogn og Martha kørte rundt med hende og viste hende en masse spændende ting.
De delte Marthas speltfras og nu sover de begge to til middag. I eftermiddag skal Mathilde rejse hjem til sin nye mor Isabel, som har fødselsdag i næste uge! Mathilde glæder sig til at møde hende!

Wednesday, August 24, 2011

Laura og lillesøster...


Laura og hendes lillesøster er på vej til Norge, hvor de skal bo hos to søde søstre Leah og Lykke.
De har glædet sig meget til at komme hjem til deres nye mødre og Laura har fundet sit fineste tyl-skørt frem. Jeg håber Leah og Lykke bliver glade!

Monday, August 22, 2011

Nyt kursus- Dukker til de mindste


Nu kan du lære at sy søde bløde slaskedukker til de mindste børn. Dukkerne har ansigt og kroppen er i blød frotté eller bomuldsvelour. Dukkerne er rigtig gode til de 1-3årige børn.

Kurset er søndag d. 25. september fra kl. 9-17. Det koster 850kr at være med. 300kr i depositum og resten betales på kurset.
Prisen inkluderer materialer og lækker vegetarisk frokost.

Vil du være med til en hyggelig og kreativ dag, så skynd dig at melde dig til.

Kurset foregår i Humlebæk.
Smilerynker@gmail.com

Du kan se hele kursuskalenderen her!

DER ER NU KUN FÅ PLADSER TILBAGE, så vil du sikres en plads, skal du ikke vente for længe...

Sunday, August 21, 2011

Dejlig kursus-weekend!

Det har været en virkelig skøn weekend sammen med søde arbejdsomme damer. Alle fik en fin dukke med sig hjem og det ene dukkebarn har allerede fået en ridetur på et får, svingture og sover nu i armene på sin nye dukkemor! Jeg har fået så søde tilbagemeldinger og er meget glad og meget træt ovenpå den intense weekend! Jeg er i gang med at planlægge nye kurser og kan slet ikke vente til næste kursus, for det er så dejligt og givende at møde mennesker, som virkelig gerne vil lære nyt!

Saturday, August 20, 2011

Dukkekursus

Jeg holder kursus denne weekend for 8 søde, sjove og dygtige kvinder. Jeg glæder mig til i morgen, hvor vi skal lave det aller dejligste. Vi skal sy dukkens ansigt og sy hår på dens hoved.
En rigtig dejlig weekend!

Wednesday, August 17, 2011

Brev til mig selv

For nogle dage siden stod jeg og kiggede ind i klædeskabet. Når jeg står og kigger længe ind i skabet, er det som regel fordi, jeg håber, at jeg vil få øje på et eller andet tøj, som jeg ikke har brugt længe og som jeg har glemt, at jeg har. Et eller andet, som har hængt der i årevis og som pludselig er blevet fint og smart igen.
Jeg stod der og kiggede ind i skabet og fik øje på en jakke, som jeg havde glemt at jeg havde. Den hang bagerst i skabet og jeg tænkte på, hvornår jeg sidst havde haft den på. Sikkert før jeg fik børn, i hvert fald var det mange år siden, jeg havde haft den på sidst.
Jeg tog den ud, tog den på og blev enig med mig selv om, at den desværre aldrig havde klædt mig og aldrig ville komme til det.
Da jeg var ved at hænge den tilbage i skabet, bemærkede jeg et hvidt stykke papir, som stak op af den ene lomme.
Jeg tog det op, kiggede på det og så min egen håndskrift. Et papir fuld af ord, som jeg selv havde skrevet en gang for mange år siden.
Et brev til mig selv...

Til mig selv!

Jeg lover mig selv, at være tro mod mig selv fra nu af! Jeg vil have tillid til mig selv og tillid til at tingene sker, som de skal ske og på den måde, som er bedst for mig. Jeg vil lade andre mennesker have tillid til mig. Jeg vil acceptere at jeg er som jeg er og at jeg har alle de værktøjer med mig, som jeg skal bruge på min vej i livet. Jeg vil vide, at jeg er smuk og klog og at heldige situationer også kommer til mig, når de er nødvendige.
Jeg vil tage ansvaret for mig selv og mine egne handlinger. Tage ansvaret på alle planer, både det emotionelle, det fysiske og det mentale plan. Jeg vil være åben over for andre mennesker, lade dem komme til mig og lære af deres forskelligheder.
Jeg vil acceptere, at jeg ikke er som andre, at alle er forskellige og at jeg har noget, jeg skal udrette i mit liv, som er vigtigt, ikke kun for mig, men også for andre mennesker. Jeg vil bruge mine kreative evner til at skabe glæde, ikke bare i mit liv, men også i andres. Jeg vil give uden at forvente at få noget igen og jeg vil vide, at jeg får alt det jeg skal have.
Jeg vil være positiv og glæde mig over mit liv -hver dag!

Kærlig hilsen Lisbeth

Det var det - brevet, som jeg en gang har skrevet. Jeg kan ikke huske hvornår. Jeg kan ikke huske, hvad jeg tænkte den dag, jeg skrev det brev. I hvert fald fik det mig til at tænke over mit liv, som det er i dag. Lever jeg op til det, jeg skrev dengang?  
Mange af punkterne jo, men nok ikke alle sammen.
Jeg har det godt, jeg glæder mig over mit liv, men jeg vil arbejde videre, for arbejdet med mig selv slutter aldrig. Heldigvis.

Har du nogensinde skrevet et brev til dig selv?

Friday, August 12, 2011


Jeg er i fuld gang med at sy dukker i øjeblikket. Dukker til fødselsdagsbørn og dukker til en børnehave i Norge. Jeg er begyndt at tage dukkebestillinger igen og glæder mig over, at så mange børn skal have en af mine dukker, som jeg elsker at lave!

Denne her søde lille fyr, bliver fætter til dukke Eddie.

I næste weekend holder jeg dukkekursus. Jeg glæder mig!

Tuesday, August 9, 2011

Jeg har tidligere skrevet om, at Storm elsker orden. Han tåler nærmest ikke rod. I dag fik hans værelse den helt store tur...

Sunday, August 7, 2011

Genbrugs ♥

Jeg elsker genbrug og synes man kan finde uendelige mængder af fint tøj i genbrugsbutikker. Det er ikke kun fordi, jeg synes det er sjovt, at lede efter de gode sager, men det er nærmest en livsstil for mig at genbruge. Vi bruger så meget her i den vestlige verden og smider så meget ud. Genbrug er vejen frem!

Jeg har lige fundet den fine hvide kjole i "min" genbrugsbutik. Den kostede 10 kroner, fordi lynløsen skulle skiftes og butikken havde minus 75%, så det blev 2 en halv krone! Halskæden med skorpionen har jeg fået af min kæreste. Som I nok kan regne ud, er jeg nemlig skorpion!

Der var én der spurgte til mit tøj i sidste indlæg. Det er også genbrug!♥

Saturday, August 6, 2011

Hygge-snak over frokosten med min bror og gåtur i Botanisk have. Elsker København, men glæder mig også altid til at komme hjem igen...

Wednesday, August 3, 2011

Link-kærlighed...

It's a palace Lullaby og la la og min stor-favorit Soulemama

I dag vil jeg sprede lidt link-kærlighed med jer...
Tre blogs jeg altid besøger, når jeg har lidt tid til overs!
Enjoy!

Tuesday, August 2, 2011

Pastelfarver og drengefødder...


Køkkendetaljer, fine kager, Almas kreative bivoks-kreationer og drengefødder som de skal se ud, efter en hel dag på bare tæer...

Lys med bivoks-pynt er en fin lille børne-sysel. Det er nemt og hyggeligt. Alt du skal bruge er: Små juletræslys, plader af bivoks i forskellige farver. Pladerne kan varmes i hånden eller i vart vand og formes til lige hvad man vil, for derefter at blive sat fast på lysene.