Thursday, June 30, 2011

Anna


Anna har leget i haven hele dagen sammen med sine veninder. De har leget med dukker, ballerinaer og biler. Nu er Anna taget hjem til sin mor Alma og hun glæder sig til at fejre fødselsdag for sin mor, som fylder fire år i næste uge! Anna har pakket fine gaver ind til sin mor, lavet et fødselsdagslys af bivoks, som de kan brænde sammen og hun har taget sit fineste tøj på, for Anna har meget fint tøj!

Anna er 49 cm lang, vejer 508 gram og er klædt i uld, bomuld og mohair...

Monday, June 27, 2011

Marlin


Her er lille Marlin. Hun har været i haven i dag for at plukke flotte røde jordbør og give kaninerne mælkebøtter. Jeg fotograferede lille Marlin, mens Martha legede på terrassen og Martha sneg sig lige med på et enkelt billede. Her i eftermiddags rejste Marlin af sted til Sverige, hvor hun skal glæde den sødeste pige, som snart har fødselsdag. Hun har taget en lille gave med... (Det er ikke en kanin, selvom jeg er sikker på, at hendes nye mor er vild med dyr, men man må vist ikke sende kaniner med posten... Kun dukke-piger, breve og den slags. Nu ligger hun, fint pakket ind og sover, til hun ankommer...)

Thursday, June 23, 2011

Pakker...

Nu er de første bestillinger fra min lille shop på vej med posten! Jeg glæder mig over, at nogle har lyst til at købe, det jeg elsker at lave. Jeg håber det vil bringe glæde!

Wednesday, June 22, 2011

Vimpler...

De fleste der følger med, vil nok mene at min kæreste er rimelig large hvad angår boligindretning. Han kan godt lide, at jeg gør det rart og hyggeligt herhjemme og så er han rimelig ligeglad med, at det inkluderer uendelige mængder af blomstrede tapeter. Han ved, at det gør mig glad, at leve sådan og han ved, hvad han gik ind til!
En ting han dog nedlægger veto over for, er vimpler. Han forstår ikke helt konceptet. Jeg kan nu godt lide vimpler og er ved at lave nogle meget tøsede af slagsen til butikken...

Monday, June 20, 2011

Smilerynker - Nu med webshop


Overskriften lyder meget lovende, men min lille webshop rummer indtil videre ikke så mange varer, men det kommer hen ad vejen!

Jeg får ofte mails, med spørgsmål om, hvor man kan købe Smilerynker's fine kjoler osv. og fra nu af kan mine fine håndlavede sager købes lige her!

Dukker og specialbestillinger, skal stadig bestilles via mail.

Sunday, June 19, 2011

Storm har sit eget rumskib...!

Storm er meget speciel. Det er alle mine børn på hver deres måde, men Storm gør noget der i den grad undrer mig...

Han rydder op!

Han gør det helt af sig selv og uden, at vi beder ham om det. Om aftenen når han skal i seng, lægger han sit tøj sirligt sammen i en fin lille bunke og putter det ind i skabet.
Storesøster smider det hele midt på gulvet og brokker sig kraftigt, når hun bliver bedt om at samle det op. Hendes mor og far, gør nogenlunde det samme, så det er ikke underligt, at den ikke fiser ind hos hende!

I går aftes da vi kom ind på Storms værelse, stod alt hans legetøj i fine lige rækker på bordet og gulvet var ryddet for alt det, han havde haft fremme i løbet af dagen. 

Hans far udbød: "Storm... Hvor kommer du egentlig fra!?"....

Storms svar kom prompte: "Ude fra rummet, far... og du må ikke sige det til nogen, men jeg kan løbe meget hurtigt og jeg har mit eget rumskib!"

Saturday, June 18, 2011

Gudrun
Lille Gudrun er på vej hjem til Agnethe, som snart har fødselsdag. Hun glæder sig til at møde sin nye mor. Hun har taget fint tøj på og et lille fødselsdagslys med til sin mor...

Kjole og sommerhat er strikket i økologisk bomuld, cardiganen er strikket i blød mohair.

Tuesday, June 14, 2011

Husk...Jeg holder dukkekursus i Humlebæk d. 2-3 juli. Der er stadig et par ledige pladser, så hvis du vil være med, så skriv til mig her. Du kan læse mere om dukkekurserne her og se billeder fra tidligere dukkekurser lige her.

Sunday, June 12, 2011

Børnefødselsdag

I dag har vi holdt børnefødselsdag for Alma. Hun blev otte år i maj.
Det var en rigtig hyggelig dag. Storm, Alma og en veninde havde pyntet cupcakes og nogle af dem blev meget fine (andre mindre kønne). De havde det rigtig hyggelig med det og fik smagt en hel del.
Mad-entusiasten (aka min kæreste) havde lavet alverdens skønne sager til børnene (og ikke kun usundt). Hovedattraktionen var den skønne lyserøde lagkage med jordbær og blåbær. Den smagte godt og det lyserøde stads på toppen, var lige så sødt, som det ser ud!
Vi havde spredt tæpper ud i haven, hvor børnene sad og spiste og senere gik vi en tur hen på den store bakke i nærheden og legede forskellige lege. Sækkevæddeløb, kartoffelløb, find den længste mælkebøtte osv.
En skøn dag, men hold da op hvor er jeg træt nu og jeg er egentlig glad for, at jeg ikke er deres skolelærer, for hold fast en gang lopper...

Monday, June 6, 2011

Lidt sødt...

Er konsistensen lidt for tynd, så kog det mere ind...

Weekend...

Weekenden har stået på masser af havehygge, nye bekendtskaber og lækker mad.
I fredags forlod jeg familien for en stund og drog mod Rørvig for at møde skønne kreative kvinder i Ulla's sommerhus. Det var rigtig hyggeligt og der blev hæklet, grinet, talt om Steiners legetøjsfilosofi, om børn, bedsteforældre, mænd, mad osv. osv. Jeg håber, at jeg ser dem alle igen en dag, for vi havde meget tilfælles!

Wednesday, June 1, 2011

Steiner ville være grøn af misundelse...

Der stod sønnike og jeg, midt i skoforretningen omgivet af smukke Angulus og Bundgaard-sko, som sender de korrekte signaler og får børn til at se helt rigtige ud.
Jeg tog det ene par frem efter det andet... "Jamen de her Storm, er de ikke pæne!??". "For sorte, for brune, mine fødder kan ikke lide dem der", og sådan fortsatte barnet, mens han hele tiden kiggede i retning af de skinnende blå robotsko med blinklys.
"Jamen far sagde, at de skulle have jetmotorer" sagde han og hev de skrækkelige blå blinke-sko ned fra hylden og ivrigt tog dem på fødderne. Desværre passede skoene perfekt og jeg forbandede i mit stille sind hans far, som altid fortæller skøre historier og allerede havde fortalt Storms legekammerater i børnehaven, at Storm skulle have nye sko, som kunne løbe hurtigere end en rumraket (Ja, min kæreste er ikke andet end et barn på nogle områder).
I et svagt øjeblik så jeg mig selv gå op til kassen med robot-blinkeskoene i hånden og med en jublende lykkelig dreng ved min side. Jeg betalte, mens jeg tænkte på, hvad mødrene i Steinerbørnehaven ville tænke og på ham, som har opfundet de forbandede blinkesko, som skulle smage sin egen medicin og tvinges til at have blinkesko på 24 timer i døgnet. Ved nærmere eftertanke er det slet ikke straf nok, for efter sigende kan skoene ånde og er meget behagelige at have på... Grrr!
Jeg mindede mig selv om, hvorfor det er helt forkert, at tage børn med ud og handle, når der skal træffes (store) beslutninger!

Nu er min søn så indehaver af et par blå robotsko med blinklys, som ikke rigtig harmonerer med moderens tanker om et sundt og roligt barneliv uden for meget plastik...

Da jeg om aftenen opdaterede min facebook-status og beskrev scenariet, skrev en facebook-veninde, som jeg har læst sammen med på Rudolf Steiner seminariet, at Steiner sikkert ville være grøn af misundelse. Jeg kom sådan til at grine af det, for selvom jeg mener det er godt at have idealer, er det også godt at give (lidt) slip indimellem, for vi mødre (ja, jeg ved, at jeg ikke er den eneste) er fantastisk gode til at diktere alt fra børneværelses-indretning til valg af legekammerater, til de rigtige kernelædersko og 70ér farver, som passer til tidens trend. Måske skal de bare have lov til, at løbe rundt i blinkende robotsko og helt forkerte farver, føle sig særlige og bare være børn.
Det dejlige er, at jeg nu altid kan få øje på min søn, når han løber rundt derude i naturen i høj fart og i blå blinkende robotsko...

Dukkekursus d. 2-3. JuliJeg har besluttet mig for at afholde endnu et dukkekursus inden sommerferien. Jeg kan bare ikke lade være!
Denne gang bliver kurset afholdt i en hyggelig gammel villa i Humlebæk, som ligger 35 km nord for København. Det er nemt at komme til med Kystbanen og det tager ca. 30 minutter med toget fra København.
Du kan læse mere om dukkekurserne her og se billeder fra afholdte kurser her. Jeg glæder mig rigtig meget til et par hyggelige og arbejdsomme dage!

Hvis du vil deltage så skynd dig at sende mig en mail.

Jeg har desværre haft lidt problemer med min mail, som skulle være i orden nu! Hvis du har sendt mig en mail og ikke fået svar, er det ikke for at være uhøflig, men din mail er røget et forkert sted hen. Rusk endelig i mig igen, hvis du ikke har hørt fra mig!!!