Monday, February 28, 2011

En vred model

Mor synes hjelme med ører er det nye hit... Det synes Martha så ikke! Min kærestes kommentar var "Ej, den gir du hende altså ikke på..."!
Hvad synes I?

PS. Den er endda økologisk...

Thursday, February 24, 2011

Gravid...

Fotograf Christian Petersen   Stylist Nicoline Olsen

Snydt igen... Nej, jeg er ikke gravid, men i dette nummer af bladet Gravid, er der en lille reportage med Martha og jeg, hvor disse billeder bliver vist. Jeg har faktisk slet ikke selv set det endnu, så jeg må vente til jeg får fingre i bladet.
Ved ikke helt hvorfor billederne er så overeksponerede, men bladene kan åbenbart lide dem sådan...

Wednesday, February 23, 2011

Kanin-dukke


Jeg tager nu også bestilling på de søde kanin-dukker, som egner sig godt til de mindste børn...
Den fine bold er lavet af min søde veninde Mirjam. Tag lige og kig på hendes hyggelige blog!

Lidt lilla lykke...Den står stadig på syge børn herhjemme og i dag har jeg alle tre unger hjemme. Jeg vil nok sige, at jeg efter hånden er en lettere slidt mor. Heldigvis har jeg fået et par søde opmuntrende mails og en sød lille gave fra en blog-læser. Hvor dejligt og overskudsagtigt er det lige!? Den lille hæklede ugle lå i postkassen for et par dage siden, sammen med det fineste kort. Jeg blev meget glad og rørt. Tak Dorte!

Åh, så fint...Jeg var en tur forbi min lokale genbrugsbutik i går og se hvad den rare genbrugsbutik-dame havde sat til side til mig. En hel pose fuld af smukke hæklerier. Der var også to fine duge. Jeg elsker smukt udført håndarbejde og glæder mig til at bruge disse til alle mine projekter!

Har du hæklede mellemlægsservietter og duge, som du gerne vil sælge? Så sig til...

Tuesday, February 22, 2011

Æstetik

Jeg har tidligere flere gange vist jer min lille samling af smukke gamle postkort og ville lige vise lidt flere. Min lille udstilling skifter nemlig indimellem og min samling er blevet større. Jeg er jo lidt af en æstetiker og postkort med smuk og sirlig håndskrift og sjove små anekdoter fra liv, der er levet, er faktisk noget af det i mit hjem, som jeg holder mest af. De hænger der, med alle deres historier og fortæller en masse om tiden, der var engang. Det er sjovt at følge udviklingen i folks håndskrift, som i begyndelsen af 1900, var lille bitte og meget smuk og sirlig, til 70érne, hvor den er større og knap så køn.... og nu... Kan vi skrive på andet en computer? Det er faktisk synd, at så få skriver i hånden, for det er helt sikkert udviklende for krop og sjæl at gøre netop det.


OnlineJeg har lige sendt en kasse med materialer til min første online-kursist. Jeg glæder mig til at komme i gang og se hvordan resultatet af online-kurserne bliver.

Storm har det heldigvis bedre, men er stadig hjemme sammen med Martha og jeg. I dag er det så tilgengæld Martha der er pjevset. Det kører virkelig! Tak for jeres søde ord i går...

Monday, February 21, 2011

Sikke en nat...

Jeg er helt ved siden af mig selv i dag, efter en hård nat med en lille mand, som havde ondt i ørerne. Det startede i går aftes og Storm kunne slet ikke falde i søvn og endte med at komme ned og ligge på sofaen med to forældre, der skiftevis holdt ham for ørerne. Alt det vi plejer at gøre, når han har ondt i ørerne virkede ikke. Det plejer at lindre lidt, når han får et par totter uld i ørerne, men det ville han slet ikke høre tale om. Han skreg og skreg, så det blev ikke til meget søvn for hverken ham eller os. Kun tøserne fik sovet.

Det hele endte med, at ham og hans far måtte en tur til vagtlægen klokken tre i nat og jeg blev hjemme hos de to andre. Bilen ville selvfølgelig ikke starte, så jeg måtte ringe og vække min mor, så vi kunne låne hendes bil i stedet. Det er første gang nogen sinde, at vores bil ikke har villet starte. Typisk!

Jeg kunne slet ikke sove, efter de var taget af sted og jeg tror min uro smittede af på Martha, for hun vågnede ved fire-tiden og ville ikke falde i søvn igen. Hun var helt frisk og lå og sagde "hej" og hev mig i håret.
Endelig da klokken var 5.30 lagde hun sig til at sove. Storm og hans far kom hjem og ligger nu og sover begge to, mens jeg sidder her foran computeren, Alma tegner og Martha kravler rundt efter katten.
Vi kom så sent op, så Alma har fået en ufrivillig skole-fridag.
Hold fast hvor jeg håber, at min lille dreng snart får det bedre. Der er bare ikke noget værre end syge børn.

Jeg kommer til at tænke på sangen:


Forår forår kom nu snart
Vi har ventet længe
Vi vil ud og tumle os
i de grønne enge
i de grønne enge

Er det ikke snart på tide?

Sunday, February 20, 2011

Søndag og forelskelser...


Solen skinner og himlen er helt blå. Jeg må indrømme, at jeg higer efter forår, så jeg bliver glad når jeg kigger ud på den smukke dag.
Jeg er ellers glad for alle årstider og synes, at de har hver deres skønhed, men denne vinter har været meget lang og kold og nu må den snart ende.

Vi har været ude og gå en lang tur med børnene, spist gazpacho til frokost og her i eftermiddag, har jeg drukket min højt-elskede kaffe og læst Weekendavisen. Det lyder egentlig rimelig romantisk, når jeg skriver det ned! Sandheden er, at Storm er blevet sløj igen og derfor hylede hele vejen hjem fra gåturen og nu ligger under tæppet på sofaen, Martha har haft ondt i maven i nat og har derfor sovet en meget lang lur og Alma blev træt af det hele og gik hjem til sin mormor. Derfor var der for en gangs skyld tid til at læse avis. Jeg læser altid tillæget om bøger og får lyst til at læse stort set alle de bøger, der er omtalt. Jeg elsker nemlig bøger og har det med bøger som med forelskelse. Jeg får bobler i maven og bliver en lille smule skør, når jeg begynder på en ny bog. Hvis jeg bliver fanget for alvor, bliver den stort set ikke lagt væk, før jeg har læst den færdig.

Som de fleste andre er jeg vild med Stieg Larssons trilogi. Jeg slugte bøgerne i løbet af et par uger og tænker stadig ofte på de fantastiske uger den sommer, hvor jeg læste bøgerne.

Nu glæder jeg mig som et lille barn til Eva Gabrielssons bog "Millenium, Stieg og Jag" udkommer til marts på dansk. Den er helt sikkert fuld af drama og det er alle, der har fulgt med i sagen om arven efter Stieg Larsson sikkert klar over. Jeg er spændt!

Friday, February 18, 2011

Thursday, February 17, 2011

Sidste chance for at vinde en lækker bog...

I aften efter kl. 20.00 finder jeg vinderen af den smukke bog "Macarons- Franske fristelser, mageløse makroner" af Jose Marechal.
Du kan stadig nå at være med. Se her!

Til Asta...

Lille Asta har snart fødselsdag og hun skal have søde Ida i gave... Ida er sød og blid med lange lyse fletninger, bukser i økologisk bomuld, Costomized bluse, uldne sokker og hæklet blomst i håret. Ida holder meget af sin egen lille dukke, som er med alle steder og bliver båret i slynge...

Ida er i øvrigt 50 cm høj, har mohair-hår og er stoppet med dejlig uld, så hun dufter fantastisk... En god portion kærlighed er der også i hende. Jeg håber Asta vil holde lige så meget af hende som jeg...

Tuesday, February 15, 2011

Her bor Alma...
Liebe inspiration...

Jeg er vild med Susan Liebes keramik og er blevet kraftigt(!) inspireret af hendes fine perlelamper...

Nu får hun så lidt reklame i dette indlæg, så mon ikke hun tilgiver mig?

Jeg havde en meget billig lampe fra IKEA (faktisk to heldigvis, for jeg præsterede at smadre den ene, da jeg skulle hænge den op... Her tænker jeg så, at det var heldigt, at det ikke var Susan Liebes perle-pendel til 1200kr, for det havde været rimelig ærgerligt) og nogle smukke store malede træperler, jeg havde liggende i gemmerne og har sat det hele sammen til en fin lampe. Jeg er godt tilfreds!!!

Monday, February 14, 2011

Ferie!Børnene og jeg har ferie i denne uge og det er jo skønt! Alma og jeg er ved at lave et dukkehus af vinkasser og ellers skal vi bare ud i naturen, have legekammerater på besøg og så er jeg i gang med at forberede mine første online dukkekurser. Den første kursist kommer i gang i slutningen af denne uge og jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå!

Saturday, February 12, 2011

Farverig lørdag...
 Yndlings støvlerne, en lille tur ud i det blå, gynge op til skyerne, legepladsen som vi malede i sommers, bage og leg...

Lørdag
Jeg har sagt det før... Jeg elsker lørdag... Hygge, radio, avis, kaffe, børn der leger og jeg sysler hele formiddagen og rydder op, kun i nærheden af radioen, for jeg SKAL høre mit favorit program!