Friday, October 28, 2011

Tekniske problemer...

Jeg håber, at nogle måske kan hjælpe...
Rigtig ofte, når jeg kigger på min blog, kan jeg ikke se mine faste læsere. Rubrikken mangler simpelthen. Jeg har spurgt andre, som kigger på bloggen, om de oplever det samme og det sker desværre ret ofte, at rubrikken bare er pist væk. Jeg tænker, at jeg går glip af mange nye læsere på den måde. Det er da irriterende.

Ved I hvorfor det sker!?

12 comments:

 1. Vi kan bare bekrefte at det samme skjer med oss!!

  ReplyDelete
 2. Det er virkelig irriterende. Jeg må nok skrive til blogger... Synes dog ikke jeg har lagt mærke til det, på de blogs jeg besøger..

  ReplyDelete
 3. Jeg har heller ingen forklaring, men ser at min blogg tidvis har samme problem.

  Jeg leser jevnlig bloggen din, og blir så inspirert og glad av alle bilder og fine tekster. Tusen takk for at du tar deg bryet.

  God helg til deg og dine :)

  ReplyDelete
 4. jeg har ikke noget godt bud, men det kan måske være at du kører på en gammel version af blogger editor?
  Ellers prøv at slette den og sætte den ind igen.

  Har du evt kontaktet Blogger?

  ReplyDelete
 5. Jeg kan ALDRIG se de faste læsere, hverken på min egen blog eller hos andre, når jeg er på fra min pc. Tilgengæld kan jeg godt fra andres pc'ere og fra min telefon, så det må være nogle indstillinger i min pc. Det er SÅ irriterende.

  Om problemet er det samme hos dig ved jeg ikke, for jeg kan f.eks. godt se overskriften hvor der f.eks. står "faste læsere", men så er der bare tomt nedenunder.

  ReplyDelete
 6. Jeg oplever præcis det samme på min blog, men derudover også at jeg pludselig ikke figurerer som fast læser et sted, jeg ellers er tilmeldt som fast læser. Så skal jeg først logge på hos dem, selvom jeg allerede er logget ind på min egen blog... Føler lige med her og ser om du finder en løsning på problemet :)

  ReplyDelete
 7. jeg ser også det samme på nogen blogs. Jeg har løst det (håber jeg) ved at indsætte mine google faste læsere widget manuelt, i stedet for den som er i blogger.
  Du går ind her:
  http://www.google.com/friendconnect/admin/site/overview?id=15663906592970188803&hl=da
  og skal være logget ind, og vælger den der hedder medlemsgadget.
  og følger det der står :)

  ReplyDelete
 8. Oplever det også. Både på min egen og andres blogge. Og ja det har jo gjort at jeg ikke kan melde mig som fast læser på div blogs. Det er surt både for mig og blog ejer :-/

  ReplyDelete
 9. det er også sket for mig, da jeg havde min gamle computer - der kunne jeg aldrig se mine læsere, men har ingen problemer haft, siden jeg fik en ny.. Men det var os virkelig irriterende!!

  ReplyDelete
 10. Hejsa :) Hvis jeg er inde på en blog hvor jeg ikke kan se de faste læsere, så opdaterer jeg bare siden hvorefter de kommer frem. Men det er da lidt irriterende at det ikke bare virker som det skal.

  Og ros til din blog, jeg synes den er så fin, og det er de dejligste, inspirerende billeder og ting du får lavet:)

  ReplyDelete
 11. Jeg har samme problem. Men så opdaterer jeg browseren, og så pludselig er den der.
  Det er heller ikke altid den mangler. Kun nogen gange.
  Mystisk!

  ReplyDelete
 12. jeg har også skrevet en kommentar for et par dagen siden, er den helt væk ??

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!