Tuesday, September 13, 2011

Ud i det blå...


Martha og jeg cykler eller går hver dag en lang tur. Hun bliver passet hjemme til hun skal starte i børnehave og det er vigtigt for hende og jeg, at dagen bliver planlagt, så vi får nogle hyggelige oplevelser. I går cyklede vi til Krogerup avlsgård og plukkede blomster. Det er et af de steder, vi aller bedst kan lide at besøge på vores små ture.

3 comments:

 1. Smukke billeder, så dejlig for din datter at du har mulighed for at have hende hjemme. Jeg havde Filippa med på planteskole i weekenden og hun elskede også at løbe rundt i de mange gange og smage på frugten.

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Jeg prøver lige at nå dig her... Jeg har sendt en mail med bestilling af en kanindukke for ca 14 dage siden. Jeg ville bare lige høre, om jeg var glemt i bunken eller endnu ikke var nået i bunken.
  Håber at høre fra dig!

  Kh Camilla

  ReplyDelete
 3. Camilla!
  Jeg svarer dig hurtigst muligt! Jeg har Martha hjemme, så indimellem har jeg svært ved at klare mængden af mails... Svarer så snart jeg har et øjebliks fred;o)

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!