Friday, September 23, 2011

Om at gøre noget nyt- hver dag


Dalai Lama siger "tag én gang om året et sted hen, hvor du aldrig har været før." Han taler også om, at det er sundt at gøre noget nyt hver dag. Det behøver ikke at være en stor ting, men bare noget nyt.
Hver dag gør jeg ting, som jeg plejer og gør hver eneste dag. Jeg har det rigtig godt med, at gøre de samme ting og jeg synes, at det er vigtigt at gøre dagene forudsigelige for mine børn, men det er vigtigt ikke at gro fast i daglige rutiner, så derfor gør jeg hver dag noget nyt!
Hver aften, når jeg går i seng, tænker jeg over, hvad jeg har gjort, som var nyt.
Det er bare nogle små ting, som at besøge et nyt sted i skoven, lave mad, vi ikke har spist før eller noget helt andet. I går gik vi tur i en jordskok mark, i forgårds besøgte vi en ny og spændende skov, i dag har vi improviseret og lavet om på vores traditionelle æblekageopskrift.
Det kan godt være, at det er små fjollede ting, men livet står aldrig stille, når man tænker, gør nyt og rykker sig...

7 comments:

 1. Nogen gange er de små ting det allerstørste. Sådan synes jeg tit det er med de små nye ting fordi de på en gang er forankrede og funklene. Som altid vidunderlige billeder.

  ReplyDelete
 2. Yes, you are absolutely right about this. Thank you for reminding us! I'll start trying to bring in the new things today.
  And your photo's are, as always, lovely!!!

  ReplyDelete
 3. Skønne billeder som altid, Dalai Lama er en klog mand og mange tak til dig for at minde os om hans vise ord. Jeg er stor beundrer af denne mand, og har været til teaching ved ham i Indien for nogle år siden.

  ReplyDelete
 4. Præcis! Godt indlæg. Jeg har gået og tænkt på det samme i dag og valgte at gå en anden tur med hunden end de 5 forskellige vi plejer. Det var skønt for os begge og lidt forandring kan betyde øget velvære!

  ReplyDelete
 5. Jeg har lavet saltmandler i dag for første ( men absolut ikke sidste) gang. Jeg vil prøve at huske at gøre noget nyt i morgen også.
  God weekend.

  ReplyDelete
 6. Jeannett: Hvor lyder det spændende! Ja, det er kloge ord. Ord jeg bruger meget i min hverdag;o)

  Marina: Tak, ja du har ret. Små ting kan være de største;o)

  Draajes: Thank you;o) Do you understand danish or do you translate with google. The translations can be very special some times;o) I really wish I would have the time, and could translate all my posts... Some day;o)

  Annette: Tak;o)
  Det er bare så godt at gøre nyt og tænke over det...

  Eva: Hvor er jeg glad for at det inspirerede dig;o) Tak!!

  ReplyDelete
 7. Det synes jeg er en klog livs visdom !

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!