Tuesday, September 6, 2011

Høst

Jeg elsker denne her tid på året, hvor naturen bugner af frugter, grøntsager og bær. Vi har været i skoven og finde kantareller, vi har plukket æbler og brombær og i dag på min og Marthas formiddagstur, plukkede vi en masse hyldebær, som skal blive til hyldebærsuppe i aften.

Høstfesten i Storms børnahaveklasse var i fredags og desværre var han syg og kunne ikke være med. Han var så skuffet, så vi holdt vores egen lille høstfest hjemme. Det var meget hyggeligt!

Du kan se billeder fra sidste års høstfest lige her.

12 comments:

 1. Sikke nogle fantastiske billeder! Det er lige til at blive i godt humør af. :-) Jeg elsker alle årstider, og efteråret af samme grund som du viser her.

  I Esbjerg har det stormet og regnet hele dagen, så det indbyder desværre ikke til en gåtur. Havde ellers planer om at plukke æbler og hyldebær, men det må vente...

  Tak for dejlige billeder! :-)

  KH Tine

  ReplyDelete
 2. Dejlige billeder. Efterår og høst er SKØNT. Ærgeligt at Storm gik glip af sin høstfest, men godt at I så lavede jeres egen.

  ReplyDelete
 3. Sikke nogle smukke og stemningsfyldte billeder. Elsker især billedet af den kære lille hånd der krammer æblet. suk så sødt (:

  ReplyDelete
 4. Hvor ser det bare skønt og efterårsagtigt ud.
  Jeg holder virkelig af dine billeder, du er godt til at fange den helt rigtige stemning, og sætter dem flot op.

  Nogle gange er billeder så opstillede og smukke, rent teknik mæssigt, at jeg tænker at familien og børnene da ikke får meget ud af at kigge på dem og tænke tilbage på minderne. Men det er netop det jeg synes du kan. De er smukke, men fortæller samtidig så meget om netop det i oplever.

  Det var meget ros, jeg fik vidst gentaget mig selv et par gange :)

  Hvor er den fine bog fra?

  ReplyDelete
 5. Hej Lisbeth,

  jeg tænkte om du kunne hjælpe mig med titlen på bogen, du har fotograferet?

  Jeg er helt enig med dig i den overdådighed, som naturen byder på netop nu, i farver, dufte og frugter :-)

  Mange hilsener
  Julie

  ReplyDelete
 6. Skønne skønne billeder...jeg ELSKER også denne årstid!! :-)

  Er helt vild med det lille digt, har siddet her med sammenknebne øjne og tydet mig igennem...hvor er det sødt:-)

  Sjovt med dit link til sidste års høstfest - det indlæg gjorde stort indtryk på mig og jeg kan tydeligt huske billederne...og sidder nu halvt i chok over at det er 1 helt år siden!!!!! Hvor er det år lige blevet af...????

  Må også indrømme et lille stik af misundelse - jeg er jo begyndt på job efter endt barsel og jeg syns virkelig at min hverdag har mistet fokus på alt det nære, hyggelige og skønne...som f.eks. jeres formiddagstur!! Lige for tiden handler mit liv om at forsøge at få alt til at hænge sammen...men så er det skønt at få et lille pust af noget af "det nære" her på din blog:-)

  TAK for det.
  Knus Malene

  ReplyDelete
 7. Camilla KirkegaardSeptember 06, 2011

  Tak for en skøn blog!
  Jeg er vild med dine billeder - de har altid en dejlig stemning og viser, hvor vigtig og fantastisk hverdagen og alt det nære kan være.
  Håber at komme på et af dine dukkekurser en dag - der er bare så langt helt herovre fra Viborg egnen :O)
  Hilsen Camilla

  ReplyDelete
 8. Riktigt vackra september bilder:)

  ReplyDelete
 9. Tusinde tak for jeres søde og dejlige kommentarer;o) De gør mig glad!!!

  Bogen er Elsa Beskows "Året rundt"

  Vi har den i en engelsk version "around the year". Den kan købes på amazon for ikke ret mange penge. Vi har den stående fremme året rundt(!)... Synes det er en fin måde at glædes over årstiderne;o)

  ReplyDelete
 10. Hej Lisbeth,
  Ved du hvad de blomster i kurven hedder - dem der ligger sammen med hyldebærene? Jeg ser dem mange steder og de er så fine, så de skal også gro i min have... ;-)
  Kh maria

  ReplyDelete
 11. Det er sankthansurt tror jeg nok. Jeg er ikke specialist, men er rimelig sikker...;o)

  ReplyDelete
 12. Tak - det mente jeg også.... ;-)

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!