Tuesday, September 6, 2011

Gerda og Otto


To søde børn jeg netop har syet færdig. Gerda er i RØD sparkedragt og rigtig blød og sød med hæklet hue og fine blomster.
Martha er helt forelsket i hende og har sneget sig til at kramme hende og give hende et lille kys. Jeg tror ikke Gerda bliver skuffet, når hun finder ud af, at hun skal bo i en Rudolf Steiner børnehave, hvor hun kan få en masse kys og kram, af rigtig mange børn!

Otto skal rejse sammen med Gerda til Norge, hvor de sammen skal bo i børnehaven. De rejser ikke endnu, for de skal have endnu flere venner med sig!

Otto har hæklet hår, strikket mohair-tøj og små søde strikkede futter. Jeg er sikker på, at de to får et dejligt dukkeliv sammen med en masse børn!

I øvrigt har jeg fået min egen lille børnearbejder, for Alma kom pludselig og sagde: "Nu har jeg hæklet en hue, du kan sælge i butikken..." Den fik Gerda på! (og jeg går altså kun ind for børnearbejde, når det er helt frivilligt).

7 comments:

 1. Dine dukkebarn er bare skjønne. Jeg har så lyst til å komme til et av dine kurs, mon ikke jeg får det til en dag. Dyktige Alma som hekler til mors butikk. Mitt eldste barnebarn har også vært barnearbeider, han var fotomodell i min bok "Barn Igjen" og da lille Ella ble født, sa han :"Nå skal du lage en ny bok, mormor, så Ella kan være med" og måskje det blir en ny bok, forlaget har vist en smule interesse.

  Klem!

  ReplyDelete
 2. Fin detalje med læg på Gerdas sparkedragt! Ihh jeg glæder mig til jeg skal på kursus!

  ReplyDelete
 3. Åh, hvor er Gerda da skøn!!! De smukkeste store blå øjne :)

  Og hvor er det bare sødt at Alma har hæklet huen - sød måde du skrev det på :)

  Kram herfra

  ReplyDelete
 4. ihhhh, hvor er de bare søde :) jeg har helt lyst til at komme på et kursus mere .. det må blive engan i fremtiden :)
  og hvor er Alma dygtig til at hækle :)

  Eyd

  ReplyDelete
 5. De er skønne. Jeg kunne såmænd godt ønske at lave en hel børnehave af dine dukker, men nogen ville nok undre sig:)

  Hvor er Alma dygtig. Rigtig sej pige.

  ReplyDelete
 6. Hvor er de søde og flotte. Heldige børn i den børnehaven ;o)

  ReplyDelete
 7. Hvor er de skønne Gerda og Otto. Er rigtig begejstret for de krølhårede dukker. Må vist snart på endnu et af dine pragtfulde kurser.

  Knus fra Anne

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!