Thursday, September 8, 2011

Efterår♥

Fantastiske farver i min have. Martha og jeg var på opdagelse denne formiddag. Det er så overvældende smukt. Nyd dagen!

4 comments:

 1. Åh EFTERÅR! Det er svært at udpege en yndlingsårstid, for man følger årets rytme, ånder ind og ud sammen med naturen, men når det er sagt, så har efteråret nok en særlig status hos mig og jeg kan få helt kriller i maven af den lidt skarpe, fugtige luft der møder én på sådan en efterårsmorgen... Jeg nyder dagen!

  ReplyDelete
 2. Ja, der er noget ved efteråret. Også det at man kryber ind i varmen under tæppet og tænker... Her du den lille bog af Rudolf Steiner med et vers til hver dag? Oversættelserne er helt forfærdelige, men når man rigtig læser efter, mærker man en dyb mening og der er nogle rigtig fine nogle her i efteråret...

  ReplyDelete
 3. Næ... hvad er det dog for en!? - Jeg har ellers så sent som i dag været forbi Solspejlet og kigget lidt på bøger inden de lukker den fysiske butik - skal nemlig have et par af Inger Brochmann, så biblioteket kan få deres tilbage, som ellers efterhånden bor permanent på mine hylder... Hvad hedder den? Det lyder i hvert fald som noget for mig!

  ReplyDelete
 4. Antroposofisk sjælekalender. Den er virkelig mærkelig og svær at læse, men sådan er det jo med Steiner...

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!