Sunday, August 28, 2011

Sympatisk legetøj...


Marthas favorit-hjørne.

Vidste du i øvrigt, at Legetøjet fra Ostheimer og Kinderkram er skået ud i træ og for hvert træ, der bliver fældet plantes et nyt. Er der træ til overs, bliver det brugt til at opvarme fabrikkerne. Det er sympatisk legetøj!

8 comments:

 1. Åh, jeg elsker det legetøj!

  ReplyDelete
 2. Der sendte jeg gerne Vito hen og lege :)
  Hold op hvor ser det bare fantastisk ud!

  ReplyDelete
 3. Det er nemlig meget sympatisk legetøj! Elsker især Ostheimer og har en drøm om, at Øglen og Varanen engang bliver de lykkelige indehavere af hele julekrybben. Men så skal jeg vist vinde i Lotto først, for sympati er jo desværre ikke helt billigt :-)

  Til gengæld er det smukt og langtidsholdbart, så tænker man på brugsværdi pr. gang er det jo egentlig ikke så dyrt endda...

  ReplyDelete
 4. Ulla: Ja, elsker også legetøjet. Må indrømme, at det også er MIT legetøj og jeg gerne ønsker mig det til fødselsdage osv. Synes det er så smukt!

  Tina: Han er velkommen;o)

  Øglemor: Ja, det er dyrt, men jeg tror ikke at jeg har købt legetøj til mine unger for noget nær den pris, andre børn får legetøj for. Mine børns udvalg af legetøj er rimelig sparsomt. Storm har primært haft trælegetøj indtil hans fem-års fødselsdag, hvor han fik noget Lego (det har alle de andre;o)...

  Det er skønt med legetøj, som mine børnebørn (hvis jeg da får sådan nogle) også kan lege med en dag:o)

  ReplyDelete
 5. SIkke mange fantastiske billeder - det er liiiige til at blive glad af :-) Vi elsker også Ostheimer herhjemme og har efterhånden samlet os til alle zoo-dyrene.

  Jeg samler på krybbesortimentet og julegaven er stalden ;-) Har du andre af bygningerne end stalden? Hvor køber du Ostheimer?

  Mht. pris: Vores drenge har ikke særlig meget legetøj heller - men ud over Ostheimer har vi en del Lego da ældstemanden min har en ingeniør i maven. Og dete r så vist det vi har - jeg synes Ostheimer er alle pengene værd og sidder ofte og sukker over kataloget!

  Kh.

  ReplyDelete
 6. SÅ sjovt at du lige laver sådan et indlæg nu, da jeg netop har brugt nogen af mine egne fødselsdagspenge på at købe Kinderkram :-) Men det er også lidt mit legetøj, som du skriver... Det bedste!!! Og hvem ville ikke slå sig ned og lege med? SKØNT!

  ReplyDelete
 7. Det er bare så fint og hele konseptet er bra! :-) Fine dukker i bloggen også :-)

  ReplyDelete
 8. Anonyme: Køber det i butikken på mine børns steinerskole. Det er en indkøbsordning for forældrene og er lidt billigere end normalt;o)

  Anne: Ja det er dejligt det legetøj. Jeg købte stalden til mig selv, så børnene får kun lov at låne den;o) He he...

  AvMeg: Tak;o) Smiler

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!