Friday, March 25, 2011

Morgen...

Det lytter jeg til lige nu...
Jeg tænker over, alt det jeg har...
Det finder jeg interessant...

Hvad med dig?

11 comments:

 1. Sikke en dejlig morgen med gode tanker. Jeg tænker lige nu over, hvad jeg er god til for at spore dagen ind på det positive og skønne ved livet!
  Klem og god fredag.

  ReplyDelete
 2. Er lige landet efter en dejlig tur om Damhusengen med en kær veninde, sus i ansigtet og gode snakke :0)

  Dejlig fredag til dig - KH Karen Marie

  ReplyDelete
 3. Sikke en smuk og rørende billedserie!! tak fordi du delte dem. :)

  ReplyDelete
 4. Skønne tanker og dejlig morgen;)

  ReplyDelete
 5. Åh de billeder der af børn. Det er næsten mere end jeg kan klare...For pokker, jeg er helt uden ord. Tusind tak fordi du deler dem. Det er vigtigt.

  ReplyDelete
 6. Den artikel finder jeg godt nok også interessant :-)

  ReplyDelete
 7. Som altid så dejlige billeder... Åh hvad tænker jeg over... ret meget over det med TIDEN, over ikke at have den, eller have den, og hvad man gør med den... Eller ikke får gjort...
  (tanker der kommer af at være blevet arbejdsramt... :-)
  Kh Maria

  ReplyDelete
 8. Tak for du deler artiklen fra Kristelig Dagblad. Jeg har lige været inde og læse og den har en vigtig - meget vigtig! pointe. Hvem er børnenes advokat? Det er noget jeg tænker meget over, i dette fortravlede liv :-(

  Vi tog konsekvensen og købte et ekstremt billigt og lille hus så vi kunne have tid og ro som familie. Så jeg kender til mange af de dilemmaer, som artiklen skriver om. F.eks. feministernes syn på at skal man realisere sig selv, handler det om arbejdsmarkedet. At vi kun kan tjene staten som fuldtidsudarbejdende. Der er mange ting man kan have dårlig samvittighed over.

  Nuet er bare så vigtigt! Og det er NU vores børn er børn.

  Jeg har meget mere at sige og skrive, men artiklen taler jo for sig selv :-)

  Tak for du deler :-)

  ReplyDelete
 9. Kære Lisbeth, det er så skønt at læse din fine, fine blog, og ikke mindst dvæle ved smukke billeder...
  Jeg går hjemme, også, med min yngste, Flora, som bliver 2 til sommer, det er den mest fantastiske tid;-) Til august starter hun i Steiner vuggestue.
  Ha' en dejlig dag!

  ReplyDelete
 10. Enig i, at artiklen i Kristeligt Dagblad er interessant - læste du Politikens artikelserie, "Betaler børnene prisen", i december? Herhjemme er de første tre år hellige; også selvom det betyder, at jeg er bagud med både karriere og tøjvask, fordi Hubert på godt 2,5 år og lillesøster på 9 måneder begge har krudt i enden;) Mine børn skal ikke afsted før de har jeg-bevidstheden med sig, og mine år skal nok komme. Det er interessant, at flere og flere tager institutions-selvfølgeligheden op til diskussion, og jeg ser frem til de kommende år, hvor jeg tror flere og flere vil følge deres egen intuition frem for strømmen.

  ReplyDelete
 11. Vilken fantastisk blogg du har. Alldeles underbar!

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!