Tuesday, March 8, 2011

Barndommens glæder...

Da jeg kiggede på min konto i går, så jeg, at en venlig sjæl havde indbetalt sit gymnastik-kontingent på min konto... Er det mon en fin hentydning til, at jeg motionerer for lidt? I hvert fald styrtede jeg af sted og købte en hulahopring!

Jeg havde helt glemt hvor sjovt det er...

5 comments:

 1. Jeg har også lige købt en fin en, og har nu totalt ondt i ryggen af kun at hula hoppe den ene vej :-) Så husk - i begge retninger..

  ReplyDelete
 2. Weee, jeg får helt selv lyst til at hulahoppe, når jeg ser de billeder.
  Fantastisk smuk kjole!
  Knus Ulla.

  ReplyDelete
 3. Karoline: Ja, jeg er også lidt øm, men ikke ret meget. Kan kun finde ud af det den ene vej, men tror at tricket er, at man gør hulahopper frem og tilbage og ikke fra side til side. Der står også på den, at man i begyndelsen kun må bruge den to minutter hver dag, så man får opbygget sine muskler...

  Ulla: Tak! Jeg har en hel samling af de kjoler... De er så meget mig;o) Jeg regner med, at min talje snart ser ud, som da jeg var 15 år;o)

  ReplyDelete
 4. Jeg er HELT med på hulahop bølgen! Dog med en mere low tech én af slagsen... Vil så gerne genfinde min tajle, efter tvillinger er det som om den er væk... Hmm.
  Og fin kjole!

  ReplyDelete
 5. Vilken underbar blogg du har!

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!