Wednesday, February 23, 2011

Lidt lilla lykke...Den står stadig på syge børn herhjemme og i dag har jeg alle tre unger hjemme. Jeg vil nok sige, at jeg efter hånden er en lettere slidt mor. Heldigvis har jeg fået et par søde opmuntrende mails og en sød lille gave fra en blog-læser. Hvor dejligt og overskudsagtigt er det lige!? Den lille hæklede ugle lå i postkassen for et par dage siden, sammen med det fineste kort. Jeg blev meget glad og rørt. Tak Dorte!

8 comments:

 1. God bedring til dine små! Jeg kjenner godt igjen hvordan en slites av å gå i ukesvis med syke barn. Jeg synes alle vintre har vært slik - siden eldstemann var ett år. Men så får en stelle og stulle og strikke litt innimellom - og så blir de friskere etterhvert. Nå har jeg tre friske små hjemme (vinterferie) - de leker i snøen og koser seg!
  Klem fra Norge

  ReplyDelete
 2. Tak;o) Vi er heldigvis sjældent så hårdt ramt, som vi har været denne vinter. Håber mine også snart er friske og glade igen.

  ReplyDelete
 3. Så søt! Vi har også hatt mye sykdom med vår lille 3 åring i vinter... Håper dine friskner til!

  ReplyDelete
 4. puha, det er hårdt med syge børn! Så heldig du er, at du har fået den flotte ugle!!!!!

  ReplyDelete
 5. Æv med den syge... sender god karma til jer. Og så har jeg lige et slyngespørgsmål, da jeg kan se du bruger slynger :-). Syr du selv - og til salg? eller har du et godt tip til en nybegynder som mig, hvilken og hvor jeg får fat på en tænker jeg ;-). KH Ulla/ Frk. Sannemand Og rigtig god bedring

  ReplyDelete
 6. Øh, sendte dig en besked og ved ikke hvad der skete :), så måske kommer der to i rap nu ;)... Men ville bare sende lidt god karma til al den dumme syge. Og så stille et par slynge spørgsmål. Jeg kan se du tit bruger slynger. Syr du selv? evt. til salg? Eller har du et råd til en nybegynder, hvilken slags og hvor jeg måske kan finde en?
  Og så rigtig god bedring.
  KH Ulla/Frk. Sannemand

  ReplyDelete
 7. Det er godt det går mot vår, for da pleier virus og bakterier ta ferie..
  Ønsker deg og dine bedre dager, og det er koselig med fine ord og søt gave når dagene er litt harde.

  ReplyDelete
 8. Man bliver heldigvis altid lidt friskere af en tur i slyngen... ;-)
  Dejligt med overskud i postkassen - livet er fuld af dejlige overraskelser!
  Kh Maria

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!