Monday, February 14, 2011

Ferie!Børnene og jeg har ferie i denne uge og det er jo skønt! Alma og jeg er ved at lave et dukkehus af vinkasser og ellers skal vi bare ud i naturen, have legekammerater på besøg og så er jeg i gang med at forberede mine første online dukkekurser. Den første kursist kommer i gang i slutningen af denne uge og jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå!

17 comments:

 1. Hvor bliver det fint, det dukkehus!

  ReplyDelete
 2. Fantastisk ide med vinkasserne. Hvad har du beklædt dem med?
  Kh Maria

  ReplyDelete
 3. Med stof... Sat på med tapetklister... Det giver et hyggeligt udtryk synes jeg;o)

  ReplyDelete
 4. Helt vildt... Det vil jeg kigge på til vores vinterferie, som først er i uge 8. Jeg er novice ud i alt det hobbynoget der, køber man tapetklister hos farvehandleren?

  ReplyDelete
 5. ejjj hvor ser det bare hyggeligt ud det dukkehus .. det må vi da vist også prøve her hjemme :O)

  RIGTIG god ferie til jer !!

  Kh
  Mette - Hårdt arbejdende :O(

  ReplyDelete
 6. Hvor er det en god idé til et dukkehus. På den måde bliver rummene jo lidt større, og kan bruges til lidt større dukker også.
  Ha´en god ferie. Her har vi den først i næste uge...

  ReplyDelete
 7. Rigtigt fint dukkehus, og rigtige dejlige børn:) Jeg er vist gået glip at noget - et online dukkekursus, det lyder rigtig spændende.

  ReplyDelete
 8. Jeg har tildelt dig en award: Beautiful Blogger.

  Se her: http://hejlsvig.blogspot.com/2011/02/tildelt-award.html

  God aften.

  ReplyDelete
 9. Så koselig dukkehus! Og så smart å bruke vinkasser.

  ReplyDelete
 10. Looks like a lot of fun being had. Love the wallowed in the dolls house. Great to see the children enjoying the outdoors.

  ReplyDelete
 11. Hyldemor/ Maria!
  Ja, man køber tapetklister hos farvehandleren;o)

  ReplyDelete
 12. Ok, tak... :-) Jeg fandt en hobbyforrestning på nettet, der kan sende det hele til mig... Og det er jo dejligt nemt, når man bor langt ude på landet langt fra alting...
  Vi er dog ikke nået videre end til trylledej og biblioteket endnu i denne ferie. Men sådan er det jo - tiden flyver, også når man dalrer afsted. Jeg spurgte efter tomme vinkasser i den lokale brugs, men de kunne ikke hjælpe. Hvor henter du kasserne?
  Kh Maria
  (som skal til hovedstaden i morgen og købe penalhus til en stor pige, der ganske snart er skoleklar ;-)

  ReplyDelete
 13. Jeg ved ikke hvad de har gang i i Brugsen... Her vil de heller ikke give kasserne væk, men i Irma er de så flinke og gemmer kasserne til mig. De siger, at de ellers bare bliver smidt ud. Der er god karma i Irma:o)
  Lyder da dejligt med en tur til KBh. Bor du langt ude på landet eller hvad??
  KH Lisbeth

  ReplyDelete
 14. Ok, jeg vil prøve at tage forbi Irma så... :-)
  Langt og langt, jeg bor i en lille bitte landsby 9 km syd for Herfølge, som er den nærmeste "by", hvor der dog kun er "indkøbsmuligheder"(fakta og brugsen). Jeg skal til Køge, for at få mere "interessante" ting. Så derfor er det dejligt, når noget kan fås på nettet. :-)
  Siden vi til jul var på Fisketorvet og i bio - og så forfilm for "To på flugt", har Alrune talt om den film - så den skal vi så også se i morgen... :-)

  ReplyDelete
 15. Hvor hyggeligt! Altid godt at tage dage med de store... Jeg havde storesøsterdag med Alma i lørdags. Vi var på café og købte nye bukser til hende... Det er godt at gøre lidt for ungerne hver for sig indimellem. Håber I får en god tur!

  ReplyDelete
 16. Ja det synes jeg. Hun taler stadig om vores storpigetur til cirkus Summarum (i den nye kjole ;-)
  Det er dejligt at have dem sammen, men man får også nogle stjernestunder, når de får lov at sole lidt for sig selv.. :-)
  Tak...

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!