Monday, January 17, 2011

Flid skal der til- Dukkekursus


Træt men glad er jeg efter dette mit sjette dukkekursus. Det var seks meget sirlige damer og der blev håndsyet med fine sting til den helt store guldmedalje. Jeg lærte meget af dette kursus og har måske fået lidt flere bekymringsrynker, men det pynter jo alt sammen og jeg tror de skønne kvinder fik meget med sig hjem, inklusiv de fineste dukker!
Vil du også lære at sy en fin dukke, kan du se her, hvornår du har chancen!

4 comments:

 1. Tak for en skøn weekend!

  Jeg er så glad for mit nye dukkebarn :)

  Kram

  ReplyDelete
 2. Kære Lisbeth.

  Jeg takker også for en skøn skøn weekend. Både jeg og lille Sara er så glade for vore lille nye familiemedlem. Håber at vi ses igen Kh. Anne

  ReplyDelete
 3. Heldige damer som får kurse seg hos deg ;o)

  ReplyDelete
 4. Tusind tak for en rigtig dejlig weekend!
  Vi er alle meget glade for vores nye lille dukkebarn. Lille Johan på 1½ måtte lige mærke på den for at finde ud af om det var en rigtig baby. Mens storesøster Mille på 8 straks fandt en fin dukkekjole til den. Og storebror Julius på 5 grublede måske to sekunder på hvad sådan en dukke skal til for, før han sprang videre :-)
  Jeg lærte bestemt også meget denne weekend som jeg kan bruge til andre syprojekter. Især at sy sirlige sting, tænk at jeg kan det, det troede jeg ikke da jeg kom lørdag morgen!
  Kh. Gitte

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!