Thursday, January 13, 2011

Et yndlings hjørne


Hvis der er et sted, hvor Martha elsker at stå og pille, så er det i køkkenet, hvor vi har børnenes fine stald fuld af trædyr. Hun står der flere gange om dagen, smider alle dyrene på gulvet, hvorefter jeg samler dem op og legen så starter forfra!

5 comments:

 1. Hejsa..
  Hvor ser det bare hyggeligt ud..
  Super fedt legehjørne..
  Hilsen Tina..

  ReplyDelete
 2. Hvor skønt! Hvor bliver hun dog altså stor... Jeg er så forelsket i det tapet du har i baggrunden der med de lilla blomster. Hvis du skulle ligge inde med lidt ekstra vil jeg meget gerne købe noget af dig! Har sendt dig en mail :)

  ReplyDelete
 3. Hvor er det et hyggeligt hjørne. Min lille pige Elisabeth er også begyndt at komme op alle vegne og der bliver kastet en del på gulvet. Bliver 1 år om 3 uger.

  ReplyDelete
 4. Michella: Det er ikke tapet, men stof på en opslagstavle i baggrunden... Bare det var tapet!!! Undskyld jeg ikke har fået svaret dig på mailen... Jeg bliver oversvømmet med mails i disse dage, så indimellem går der koks i det hele!

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!