Wednesday, December 22, 2010

Det bliver hvid jul...


Hold fast hvor er det dog koldt... Tjek lige temperaturen i vores bil tidligt i morges. Sneen ligger smukt derude og jeg tror, at det bliver en hvid jul i år... Hvad tror du?

Tuesday, December 21, 2010

Lille og lys...
Et lille og lyst dukkebarn er på vej til sin nye mor Sienna. Jeg håber hun bliver glad for hende...

Monday, December 20, 2010

Martha 11 måneder


Jeg forstår ikke helt, at jeg har haft dette lille mirakel hos mig i næsten et år. Som en hver mor synes jeg, at hun er den sødeste, kønneste og mest vidunderlige lille pige i hele verden (og det er hun så også!!!).
Hun er lige blevet 11 måneder og har fået sig en gåvogn, som hun går flittige ture med gennem stuen, mens hun vælter alt på sin vej, forfølger katten og kaster klodser til alle sider. Mit hjerte hopper simpelthen, når jeg ser det lille glade og stolte ansigt! Den kærlighed den kærlighed...

Saturday, December 18, 2010

Glæde...
Jeg glæder mig over:

Kreativitet...

Fantasifulde lege...

Min lille niece, som spurgte om hun måtte bo hos os, fordi hun synes her er så fint...

Kærlighed mellem søskende...

Friday, December 17, 2010

Sne på min rude...

Sne på min rude... Fine gamle mellemlægsservietter...


Da jeg satte dem op på vinduet, kom jeg til at tænke på denne smukke sang.

Thursday, December 16, 2010

Søde tøser

Luna og Viola ligger fint indpakkede i blomstret tapet et sted i post-systemet... De er nemlig på vej til deres nye mødre i Norge. Jeg håber Anna og Dagny bliver glade til jul, når de åbner pakkerne med Luna og Viola!

Wednesday, December 15, 2010

Kurser vinter 2011

Jeg har nu ajourført kursuskalenderen for vinteren 2011. Du kan finde den her!
Jeg glæder mig til at nyt og spændende år. Jeg har fået orlov fra mit studie og springer nu for alvor ud i livet som selvstændig. 

Jeg glæder mig over, at Martha kan blive hjemme i mors skørter et års tid endnu og at jeg kan gøre lidt af det, jeg brænder for med lillen på hoften (hun er groet fast der).

Tuesday, December 14, 2010

Øjeblik...

Nogle øjeblikke ville jeg gerne kunne sætte på pause! Jeg elsker at se på børn og mand i køkkenet...

Monday, December 13, 2010

Marthas dag


Så blev Martha døbt. Det var en rigtig dejlig dag sammen med familie og venner.

Bordpynten var helt enkel i tøsefarver. Smukke roser i små glas, som jeg havde puttet fint gammelt mellemværk omkring. Jeg havde filtet mor vintergæk og barn til bordet, for da jeg gik og ventede på Martha sidste vinter, kan jeg huske, at jeg den aller sidste dag før fødslen, lagde mærke til vintergækkerne og tænkte, at det var tegn på forårets og Marthas snarlige ankomst...

Som I nok kan se, endte vi med en anden kjole til Martha, nemlig den Alma blev døbt i. Jeg havde aldrig troet Martha kunne passe den, for hun er jo næsten et år og den passede akkurat Alma, da hun var 6 måneder, men Martha er en lille fin en og den passede perfekt. 

Dagen gik hurtigt og da jeg gik i seng, vågnede Martha og skulle have en lille ammetår... Jeg sad med hende på sengekanten og kiggede ud af skråvinduet. Himmelen var fuld af stjerner og pludselig så jeg et stjerneskud... Så smuk og magisk en afslutning på en dejlig dag.


Mirjam har taget det fine billede af far, mor og barn!

Thursday, December 9, 2010

Gravid...


... Nej, rolig nu... Gravid er jeg ikke (bliver faktisk en anelse stresset bare ved tanken), men i tirsdags havde jeg besøg af en fotograf, stylist og sød assistent, som tog nogle billeder herhjemme til bladet Gravid. Det var sjovt og for en gangs skyld flyttede de ikke rundt på ting (tro ikke på alt hvad du ser i bladene), men syntes det var rigtig fint, som jeg nu havde stillet alle Marthas sager og indrettet hendes lille hjørne! De tog endda en af mine dukker med sig, som kunne blive fotograferet i et studie til bladet!
Jeg glæder mig rigtig meget til, at se det og det skulle efter sigende komme allerede i næste nummer... Jeg skal nok holde jer orienterede!

Monday, December 6, 2010

Kjolen

Martha skal døbes på søndag og da hun er et rimelig stort dåbs-barn, skal hun ikke døbes i en lang kjole. Det ville være temmelig fjollet, så jeg har syet en kjole i en kort udgave, så hun kan kravle, stå op osv.
Det er lidt af en impulsiv beslutning, at hun skal døbes nu... Egentlig skulle det have været før hun blev 6 måneder, men der skete så meget på det tidspunkt, at det ikke blev. Nu skal det altså være!
Her er den lille kjole, som jeg har syet til hende. Den er syet af en gammel dug og sengetøj med masser af fine broderier, vintage blonder, hæklede lommer og blomster.

Sunday, December 5, 2010

Pusleplads

Jeg har været i gang med at indrette Marthas pusleplads. Den blev lidt mere romantisk end resten af mit hjem, men jeg synes det passer sig godt til små børn med blide farver og mønstre.
Det var søde Ulla, som fik mig inspireret til at bruge vinkasser på væggen. Så fin en idé! Jeg er virkelig glad for resultatet! Martha er også rigtig glad for at ligge der på puslebordet og kigge på den fine uro. En fin ny kjole måtte jeg også lige sy til Martha... 

Den fine uro er fra Kinderkram og hesten på øverste hylde fra Ostheimer.

Thursday, December 2, 2010

Appelsin...Først og fremmest tak for alle kommentarerne om vores lille nissedør.
Jeg bliver så glad for alle kommentarer og selvom, jeg ikke får svaret alle, så suger jeg dem til mig hver og en. Tak!
Jeg er taknemmelig over alle dem, der har lyst til at læse med!

Storm og Alma brugte en stor del af eftermiddagen i går på at sidde og kigge på den lille dør. De var helt sikre på, at hvis de ventede længe nok, ville den åbne sig... Men de mistede tålmodigheden efter at have siddet stille og luret rigtig længe!
I morges var der et brev fra nissen. Det lå på måtten og var helt lille bitte og med en lille historie fra nisse Frederikke, som nissen altså hedder! Det er virkelig spændende med sådan en nisse!

Nå, men nok om nisser i denne omgang.
Eftermiddagen blev også brugt på at putte nelliker i appelsiner. Det er virkelig en hyggelig lille ting at lave med børnene, for det kan alle finde ud af!

Wednesday, December 1, 2010

Nissen er flyttet ind...


Hold op, hvor blev vi overraskede i morges, da vi kom ned i køkkenet... I nattens løb var en lille bitte dør på magisk vis blevet tryllet frem! Nissen er altså flyttet ind og han havde kager med! Storm og Alma hev og sled i døren, men måske er det kun nisser, som kan åbne den!!?? Jeg er spændt på hvilke løjer nissen finder på!

Snup idéen! Mor hjalp nissen. Jeg fandt en dukkehus-dør i den lokale genbrugsbutik og har klistret den fast på væggen med trælim...! Nemt og magisk for børn....!!!