Sunday, October 31, 2010

Fem år med Storm

For fem år siden fik jeg verdens bedste fødselsdagsgave. Min dejlige Storm. Født på min egen fødselsdag! Han kom til verden på ingen tid, hjemme hos os selv, med to falck-mænd, mormor og min kæreste som hjælpere...

Han er min lille kriger med løftet sværd og åbent hjerte.
Han har givet mig de største bekymringer og de største glæder. Hans mission er at lære mig at sætte grænser... og selvfølgelig meget meget mere!

Og han giver mig smilerynker... mange af dem, for han er den sjoveste og klogeste lille dreng. Han tænker så meget og stiller så store spørgsmål.

Hvad sker der for eksempel hvis brandstationen brander!?
Og hvad hvis brandmændene er til frokost og ikke hører telefonen!??
Hvem begraver ham der begraver alle menneskerne på kirkegården?
Bliver en hund også en engel!?
Er lakridsflyvere egentlig farlige?
Kan Martha tåle vand!?
osv osv...

Glæder mig til en herlig dag med min familie og min lille (store) 5-års dreng!

Saturday, October 30, 2010

Lørdag

Elsker lørdage... Mads og monopolet i radioen, morgenkaffe, avis, børn der leger og en glad baby...
I morgen bliver også god, for der har Storm og jeg nemlig fødselsdag. Storm bliver 5 år og jeg bliver 31 år... Storm siger: "Jeg har fødselsdag og mor har en lille bitte bitte smule fødselsdag!!!"

Friday, October 29, 2010

Ønsker du dig én af mine dukker?

Rigtig mange har skrevet forgæves, fordi rigtig mange af jeg gerne vil købe én af mine dukker.
Jeg har måttet skuffe mange, for jeg kan ikke helt klare presset, må jeg nok erkende.
Helst vil jeg glæde jer alle, men det går bare ikke, når jeg har Martha på armen, en mand på arbejde og to store unger, som også skal lyttes til og hygges om. Selvom jeg er heldig med lange stille aftener, så har jeg en lille rod, der holder mig vågen om natten og beskæftiget om dagen, så jeg må indse, at jeg ikke kan nå, alt det jeg gerne vil.

Derfor er mit fokus lige nu på min familie, mine dukkekurser, lidt børnetøj og et nyt spændende og indtil videre hemmeligt projekt... og nå ja, "Mormors strikkeklub" (som nok bliver en lille bitte smule forsinket... så er I advaret).
Er det egentlig ikke også ret mange ting, når man er på barsel!? Men jeg elsker det og ville ønske døgnet havde mange flere timer, så jeg kunne nå meget mere.

Nå, men hele denne forhistorie bare for at fortælle, at jeg har doneret en dukke til Foreningen Forældre og fødsels netauktion. Så nu kan én heldig, få en af mine fine dukker til en værdi af 800kr. Der er tale om en dukke i mellemstørrelse på ca. 30 cm, med et fint sæt syet tøj og lidt andet lækkert tilbehør. Du får selv lov til at vælge hår og øjenfarve, så den kan passe til barnet, der skal have den. Jeg ved ikke hvor mange mennesker, der besøger Foreningens hjemmeside, så måske kan du få dukken til en rigtig god pris!

Vil du være med og samtidig støtte et godt formål, så kig ind hos Forældre og fødsel.
For at finde min dukke, skal du gå ind i kategorien legetøj lige her.
Auktionerne begynder på mandag!

Wednesday, October 27, 2010

A trip down momery lane...
Tænk at man kan blive så glad for en lille sort kasse...
Jeg som ellers ikke er specielt glad for tekniske ting!
Men kassen er en ekstern harddisk og hvor er det bare skønt, at jeg nu igen kan fylde computeren op med de tusinder af billeder jeg tager!
Computeren har i lange tider været så fuld af billeder, at jeg har måttet slette en hel masse billeder, hver gang jeg skulle lægge nye ind.
Nu er der plads! Masser af plads!! Jubi!

I dag har jeg siddet og kigget på gamle billeder. Vi har nemlig ikke fremkaldt et eneste billede i de sidste fem(!) år...
Jeg drømmer om bøger med billeder af børnene fra lille til stor, men jeg har bare ikke fået gjort noget ved det. De ligger der alle sammen på min nye harddisk. Alle billederne af Storm og Alma og lille Martha. Fra lille til stor!

Her er gamle billeder fra arkiverne. Noget af alt det, som jeg har syet i tidens løb!

Monday, October 25, 2010

Lige om lidt...Ja... Jeg ved godt, at jeg har lovet det før, men denne gang er det rigtigt...
Lige om lidt er der fine sager på vej, som du kan få fingrene i...
Skønne nederdele med hæklelommer og små fine knapper i bedste Smilerynke-stil (ej... det lød lidt kikset, men pyt!).

Kjoler i herlige farver, tophuer og mormor-strik...!
Nogle sager er lige kreeret og andre er set i tidligere indlæg, men fint er det!

Den skønne pige på billedet er Almas kusine Ida og hendes fine kolonihave-værelse (...og jeg ved altså ikke hvorfor, hun klør sig i øret... Jeg lover, at huerne ikke kradser!!!)...

Saturday, October 23, 2010

Mere om Mormors strikkeklubVi arbejder hårdt på at åbne "Mormors strikkeklub" d. 1. December.
Pindene gløder og her er et par af de opskrifter, som du kan få, hvis du melder dig ind!

En fin efterårsponcho med snoninger og rullekrave, hæklede poser til garn, klodser eller hvad man ellers kan finde på, slumretæppe med hæklede kanter og i den første måned har vi baby-tema og giver opskrift på lækre uundværlige baby-soveposer, uldne undertrøjer og meget meget mere.

Wednesday, October 20, 2010

Luna
Her er Luna, et rigtigt efterårsbarn i varmt og rart tøj. Strik-cardigan, kjole, mohair-poncho med hæklede uldblomster, uldsko og varm hue. Luna skal til Norge sammen med sin kusine, som jeg viser billeder af, så snart hun også har fået fint efterårstøj på.

Note: Der ligger mange mails om dukker i min indbakke og venter på svar... Jeg skal nok svare jer alle meget snart. Tak for tålmodigheden!

Tuesday, October 19, 2010

Sarah

Her er lille Sarah, som er en gave til en, som er helt særlig.

Efterår


En smuk efterårsweekend på et af mine yndlingssteder Krogerup. Børnene elsker at lege i halmballerne, give køerne græs og gynge højt op i skyerne.

Friday, October 15, 2010

Hjerteknuseren...

Storm til sin far: "Far... hvornår skal jeg egentlig giftes!?"... 

Far: "Det skal du, når du er voksen og har fundet en sød pige at blive gift med!". 

Storm: "Jeg vil ikke giftes med en pige, jeg vil bare giftes med MOR"!

Thursday, October 14, 2010

Hyggedag
Torsdag er jo krea-dag, hvor min veninde Mirjam kommer og syr (og SNAKKER) sammen med mig. Vi ses hver anden torsdag, men sidste torsdag gik der kaffe-søster-snak i den, så vi var ikke så kreative. Derfor måtte vi lige ses igen i dag...
Alma var hjemme (hun havde brug for en fridag) og hun (med lidt hjælp fra mig), fik syet på en fin lille dukke, som skulle ligne én dukke, jeg lige har syet til en lille pige i Norge. Dukken sidder på hylden og venter på at rejse af sted.
Mirjam fik syet bukser til sin dreng og Martha fik smagt på hæklede uldblomster, tråd og en enkelt makrelmad.
Torsdag er helt sikkert en af mine favorit-dage skarpt forfulgt af "mormor-mandag", hvor min mor henter børnene fra skole og børnehave og jeg har FRI!

Ja... som I kan se, har jeg fået den gamle header tilbage. Jeg kunne ikke rigtig vænne mig til den nye...

Sunday, October 10, 2010

Dejligt dukkekursus
Jeg kan slet ikke holde op med at smile oven på en virkelig dejlig weekend! Weekenden blev brugt sammen med syv søde kvinder (samt en hund, to børn og en mand i køkkenet), som knoklede løs og fik syet helt fantastiske dukker. Jeg er så stolt af dem!!!
Vi har hygget, snakket, grinet og arbejdet rigtig hårdt.

Kursusmenuen stod på butternut squash suppe med salsa verde og flutes lørdag og pitabrød med falafel, forskellige dressinger, hummus og salater søndag.

Der blev spist snacks... frugt, edamamebønner, chokolade, kage, saft og kaffe (meget kaffe) og så blev der ellers syet, pillet ved uld og rodet i lækkert garn.

Det har været så hyggelig en weekend og selvom det er dejligt, når vi er i mål, er det også lidt vemodigt at tage afsked oven på en dejlig weekend!

Saturday, October 9, 2010

Weekend
I denne weekend holder jeg dukkekursus. Dagen i dag har jeg tilbragt sammen med syv skønne, snakkende og flittige damer. Jeg glæder mig til i morgen, hvor de alle forhåbentlig får et fint lille dukkebarn med sig hjem. Jeg lover jer flere billeder fra weekenden med resultaterne ovenpå anstrengelserne!