Sunday, June 27, 2010

FerieFredag var aller sidste dag for Alma i børnehaveklassen. Der var sommerfest i børnehaveklassen og alle forældrene var inviteret med. Vi skulle alle se det dukketeater, som børnene har syet dukker til og øvet sig på i de sidste mange uger.
Det var en lidt vemodig dag. Jeg kan ikke forstå, at der er gået et helt år. Alma skal snart starte i første klasse og nu begynder skole-livet for alvor. Alma glæder sig rigtig meget til, at skulle i første klasse og vi har allerede fået hendes første skoleskema. Det kom med det samme i ramme, så hun kan gå og kigge lidt på det...
Lørdag var der sommerfest i Storms børnehave. Det er altid en helt fantastisk fest med sanglege på græsplænen, børn med blomsterkranse på hovedet og piger i fine sommerkjoler. Der er altid et helt overdådigt bord med lækre kager, som vi forældre har bagt.
Nu har vi ferie... næsten 8 uger skal jeg hygge mig med mine tre børn.

Thursday, June 24, 2010

Postkort-passion


Jeg elsker gamle postkort, både de smukke billeder på forsiden, men jeg kan specielt godt lide de gamle håndskrevne kort... Tænk, så smukt og sirligt de er skrevet. Hvem der bare havde så fin en håndskrift.
Ja, det er vist noget der hører fortiden til, for der er ikke ret mange der sender postkort længere og det er jo forståeligt nok.
Jeg synes det er sjovt og hyggeligt at læse de gamle kort. Jeg har flere bøger med postkort, som en familie har samlet gennem tiden... Det er lidt underligt at læse andres små historier. Som Peter der får skæld ud, fordi han ikke har skrevet og sagt tak for gaven fra en tante, tanten skriver tre gange og bliver mere og mere fast i tonen og så er der ham, som nok skal få lov at leje et værelse til sin hustru og datter og skrevet med småt står der, at det med den anden lille dame skal de også nok finde ud af (hm, gad vide hvem den anden lille dame er!?).
På det nederste kort fortæller pigen, at hun er blevet så glad for sit værelse, fordi hun har fået nyt tapet (det kunne have været skrevet af mig).
Det er lidt som at snage i andres liv, men på den anden side er mange af kortene så gamle, at der nok næppe er nogen der savner dem... Jeg holder i hvert fald af dem og bliver glad af at se på dem.

Lykke

Smukke pæoner blomstrer i haven... Min absolut favorit have-blomst!

Wednesday, June 23, 2010

Lidt mere soveværelse


Af en eller anden grund ender ungerne altid med at fylde hele sengen....
Storm vækkede os alle sammen kl. 5.30 i morges... En halv time senere lå han og sov sødt og mens vi andre var meget vågne!

Monday, June 21, 2010

600 læsere og give away (Lukket)


Jeg har netop opdaget, at jeg har rundet 600 læsere og så er det vist på tide med en dejlig sommer-give away med skønne præmier til tre heldige vindere!
Jeg er virkelig glad og taknemmelig over, at så mange har lyst til at følge med på min blog!

Der er tre skønne præmier.

En fin unika-kjole syet i farverigt vintage tekstil med Dala-hest. Kjolen er 100% bomuld og med mange herlige detaljer. Størrelsen er 5-6 år.

To heldige kan vinde en skøn lille dukke med udseende efter eget ønske. Som jeg så tit har skrevet tidligere, er det en god idé at vælge en dukke, som ligner barnet der skal have den. Nu har du muligheden for at vinde en lille dukke på ca. 20 cm i det fineste tøj og med sit eget lille barn i slynge. Bemærk at dukken ikke er som de store, så tøjet kan ikke tages af.
Du kan selv vælge hår og øjenfarven.

Reglerne er som følger:

Du får et lod i konkurrencen, hvis du skriver en kommentar til indlægget.
To lodder får du, hvis du melder dig, eller allerede er fast læser på min blog.
Du får tre lodder hvis du er fast læser, kommenterer og linker til konkurrencen fra din egen blog.
Har du ikke en blog selv, må du meget gerne skrive din mailadresse i kommentaren.

De heldige bliver trukket mandag d. 5 juli efter kl. 16.00.

Små ændringer...

Hurtigt og nemt kan soveværelset få et helt nyt udseende. Jeg har syet nyt betræk til sengegærdet og pyntet med fine gamle mellemlægsservietter fra min oldemor. En ny pude er det også blevet til. Den fine påfugl fandt jeg i en genbrugsbutik til en femmer (man kan være heldig)... Vupti, mit soveværelse er helt forvandlet!

Saturday, June 12, 2010

Liva
Skønne Liva med de lange fletninger. Hun er klædt i fin liberty-kjole, blød mohair-strik med masser af hæklede blomster og fine strikkede bukser.
Hun er på vej hjem til sin mor-Lilly, som bliver 4 år. Jeg håber hun bliver glad for Liva!

Wednesday, June 2, 2010

Frugt på tapetet

Martha og jeg skal ud og promenere i det gode vejr. Jeg har lavet en hue, som passer sig nu hvor blomsterne titter frem...

Tuesday, June 1, 2010

7 år


Alma blev 7 år d. 16. maj. Jeg kan ikke helt forstå, at hun er så stor. Tiden flyver af sted og det gælder bare om at nyde alle de dejlige øjeblikke. Efter hun har fået en lillesøster er hun bare blevet endnu større og endnu mere selvstændig... Det er virkelig dejligt at have så stor en pige.
Til sin fødselsdag ønskede hun sig "en gammeldags kjole", så aftenen før hendes fødselsdag måtte jeg da lige lave et mønster og sy en "gammeldags kjole" på en ny og moderne måde. Den blev polkaprikket, med krave og hæklelommer. Alma har haft den på lige siden, så den var lykken (hvilket mors hjemmesyede altså ikke altid er... For når man er 7 år, har man en mening om alt).


Jeg er i gang med at sy flere af den slags kjoler, så de kommer til salg, så snart de er klar!