Saturday, May 29, 2010

Julie

Lille Julie er på vej hjem til sin nye mor Ida. Hun glæder sig til at møde sin nye familie.
Hun elsker at læse bøger og få læst højt... bagefter læsningen kan man godt blive lidt træt, når man ikke er så stor!

Forelsket...Jeg er helt og aldeles forelsket i min lille trold. Hver dag med hende er en gave!

Friday, May 28, 2010

Et dukkebarn til en mormorMormødre kan også ønske sig dukker... Den søde rødhårede dukke skal bo hos den dejligste mormor, så børnebørnene altid har en legekammerat, når de kommer på besøg.

Hun hedder Bella og hun har fin strikcardigan på med hæklet blomst og svampe-knap. På nederdelen er der fine stofbetrukne knapper. Den ene med korsstingsbroderi fra en dug som min oldemor har lavet for mange år siden .

Jeg er i fuld gang med at sy dukker og kan desværre stadig ikke tage flere bestillinger lige nu. Jeg har brug for også at tage mig lidt af familien, så derfor må jeg tage det roligt for en tid.
Jeg vil takke alle jer som tålmodigt venter... Tak for forståelsen og jeg kan glæde jer med, at I nu ikke vente så meget længere.

Det store billede


Flere har spurgt, hvordan man viser større billeder på sin blog og her kommer en lille lyn-guide.

Vælg en skabelon.
Gå ind i "layout" og videre ind i "rediger html".

Her finder du et sted hvor der står "Header-wrapper 660px" Du ændrer 660px til fx. 1000px. (min blog er 1000px). Nu er din overskrift blevet bredere.
Så finder du "Outer-wrapper og ændrer ligeledes den til 1000px. Nu er hele bloggen bredere.
Lige under finder du "Main-wrapper", som du kan ændre til 700px. Det er stolpen hvor indlæg og billederne vises.
Under er "Sidebar-wrapper" som du kan lade forblive 220px (Så er der stadig et pænt mellemrum mellem dine billeder og sidestolpen).
Til slut ændrer du størrelsen på din "footer" også fra 660px til 1000px.

Når du så lægger billeder ind i fremtiden, skal du først tilpasse dem i dit billedprogram, så de har bredden 700px.  Når du lægger dem ind på bloggen, skal du venstrestille billederne (eller højrestille, hvis du har sidestolpen til venstre), for at de passer med bredden på din overskrift. Billederne skal tilpasses i størrelsen ved at du klikker på "oprindelig størrelse".  Husk i øvrigt at dine billeder skal have en meget høj opløsning for at det fungerer og for at det giver et smukt resultat.

Jeg håber det giver mening, for jeg er ingen knag til computer, men fandt ud af det alligevel... Husk husk husk at lægge en sikkerheds-kopi af din blog på din computer før du går i gang, for går noget først galt, er det svært at rette igen.


Her er et stort billede af min skønne mor og min lille Martha. 
Jeg tog billedet i mandags, da min mor fyldte 55 år.

Thursday, May 27, 2010

smil


Nu er jeg tilbage igen efter en lille pause.
Der ligger bunkevis af mails og venter på mig og jeg svarer jer alle lidt efter lidt.
Tusinde tak for de mange søde beskeder.
Min lille Martha blev syg og indlagt, men nu er alt godt igen og vi er ved at være ovenpå på trods af en meget ubehagelig oplevelse.

Bloggen har fået nyt udseende og jeg håber du kan lide det. Jeg har længe ønsket at vise større billeder og har nu fundet ud af hvordan. Det hele ser lidt rodet ud lige nu, men jeg håber det kommer til at se pænere ud efterhånden.

Wednesday, May 5, 2010

Pause...

Nogle gange må man passe på dem, som man holder aller mest af.
Derfor må jeg holde en pause og passe min familie...

Undskylder at mange mails venter på svar... men overskuddet er der ikke lige nu.