Monday, November 29, 2010

Weekend

Billeder fra Julebasaren på Almas skole og fra den smukke nybyggede Rudolf Steiner børnehave i Kvistgård lige ved skolen.
Jeg var i praktik i børnehaven for to år siden og det er virkelig et fantastisk sted for børn. De sødeste og mest inspirerende pædagoger og en dejlig atmosfære... Når jeg træder ind af døren, får jeg lyst til at blive og flytte ind!

9 comments:

 1. Skønne billeder. Skønne foldede stjerner. Kommer der en DYI til dem?
  Go' mandag.

  ReplyDelete
 2. Sikke vidunderlige billeder. Især dem af Alma på "rensdyret" :-) Skønt med alle Waldorf stjernerne. Vi har selv været igang med at folde her i weekenden, da dem vi havde på ruderne efterhånden var godt falmede, så det var tid til nye :-)
  God dag herfra!

  ReplyDelete
 3. You must have had a great time!
  The school looks so inviting with all those beautiful stars on the windows.

  ReplyDelete
 4. Ja det hedder vel DIY. Var nok ikke vågen endnu. :)

  ReplyDelete
 5. Hvor ser det bare helt vidunderligt ud. Meget stemningsfulde billeder. Dér ville jeg også føle mig hjemme:-)

  ReplyDelete
 6. Det ser også bare vildt hyggelig ud! Kan godt forstå I kan li at være der:)

  ReplyDelete
 7. Your daughter looks so beautiful riding the 'reindeer'! You ar truely blessed having your children at the steiner waldorf school... we just couldn't get my two in.. no room and also way too expensive. lou x

  ReplyDelete
 8. Åh, så fine billeder. Dejlig stemning.
  Jeg tænker af og til på, om der findes bøger med opskrifter på alt det fine Rudolf Steiner-pynt? Jeg har aldrig set det nogen steder, men det må vel findes....

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!