Monday, November 22, 2010

Ny hjemmeside om Steinerskolerne

Der er kommet en ny hjemmeside om Steinerskolerne i Danmark. Jeg synes den er rigtig fin og der er masser af spændende læsning om pædagogikken, undervisningen, fordomme osv.
Du kan finde siden her!
I Politiken i dag, er der i øvrigt et tillæg om De frie skoler i Danmark, hvor der er annoncer om Steinerskolerne.
Dette er startskuddet på kampagnen "Danmark har en skole med læring for alvor", som har til formål, at opnå statsstøtte til Steinerskolernes 11.- og 12.- klasser.

4 comments:

 1. Ja, det er en fin hjemmeside og godt at nogen tager fat i fordommene! - For hold op man møder mange af dem derude og ikke nok med fordommene der er overfor Steiner i det hele taget, så oplever man dem til tider mod ens egen person, bare fordi man synes at Steiner har det rette tilbud, suk! (Det er jo helt ok, at man ikke er tilhænger af Steiner, men det er nu fornuftigt at vide lidt om det, inden man lufter en skarp holdning...)

  ReplyDelete
 2. Tak for linket. Vi har vores store pige i Steiner børnehave og har været i tvivl om, om vi skulle skrive hende (og lillesøster) op til Vidar Skolen i Gentofte.
  Efter at have læst mere om Steinerne skolerne er vi ikke længere i tvivl...

  Tak for hjælpen :o)

  Kh Louise.

  ReplyDelete
 3. Sikke dog en helt utrolig smuk tegning!

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!