Wednesday, October 20, 2010

Luna
Her er Luna, et rigtigt efterårsbarn i varmt og rart tøj. Strik-cardigan, kjole, mohair-poncho med hæklede uldblomster, uldsko og varm hue. Luna skal til Norge sammen med sin kusine, som jeg viser billeder af, så snart hun også har fået fint efterårstøj på.

Note: Der ligger mange mails om dukker i min indbakke og venter på svar... Jeg skal nok svare jer alle meget snart. Tak for tålmodigheden!

9 comments:

 1. Åh hvor er hun bare fin.. jeg ville elske at kunne lave sådan nogle dukker og ik mindst bagefter pusle om alle de små ting og tøjet.. :) Hun er yndig og fin der mellem græskarene.. kan næsten fornemme hvordan hendes ånde ryger i den kolde luft, og de røde kinder blusser i efterårskulden... Flot!

  ReplyDelete
 2. Hun er dejlig - og ligner en rigtig Luna(siger jeg som mor til en af slagsen :-)

  kh

  ReplyDelete
 3. Tak;o) Ja, du må jo vide det Groovymama!!! Hun sagde også til mig, at hun var en Luna!

  ReplyDelete
 4. Nu har jeg kigget med længe og synes dine dukker er helt ubeskriveligt fine. HVad koster sådan en dukke, må jeg altså vide nu? :)

  Kh Anna

  ReplyDelete
 5. wow, a w e s o m e colours! nydelige bilder som alltid, til stor inspirasjon:)

  ReplyDelete
 6. Nydelig!!

  ReplyDelete
 7. Tak alle;o)
  Anna... en dukke som denne 40cm kosten ca. 1000kr. Denne har ekstra meget strik og hæklerier og koster derfor 1200kr.
  Ved det kan lyde af mange penge for nogle og ja... det er det, men det er håndarbejde og det tager mig mindst(!) 10 timer at sy og strikke, så det er mest af alt kærligheden, som driver værket;o)

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!