Saturday, October 30, 2010

Lørdag

Elsker lørdage... Mads og monopolet i radioen, morgenkaffe, avis, børn der leger og en glad baby...
I morgen bliver også god, for der har Storm og jeg nemlig fødselsdag. Storm bliver 5 år og jeg bliver 31 år... Storm siger: "Jeg har fødselsdag og mor har en lille bitte bitte smule fødselsdag!!!"

10 comments:

 1. Åh, de kære børn :) Håber I får en dejlig dag - og at du må få nogle lækre fødselsdagsgaver trods den lille bitte bitte smule fødselsdag :)

  Kh Dorte

  ReplyDelete
 2. Det lyder som en hyggelig dag - og skønt billede:-)

  Det bliver da en dejlig dag for jer begge i morgen - selvom du kun har en lille bitte smule fødselsdag, ha ha:-)

  KÆMPE stort HURRA til jer begge!

  Kh. Malene

  ReplyDelete
 3. I love Saturdays too. The sound of happy calm is great isn't it? Happy Birthday to you tomorrow, and to your very big boy. lou xx

  ReplyDelete
 4. Tillykke med jeres fødselsdage.
  Min mellemste søn er også født på min 26-års fødselsdag.
  Bedre gave kan man ikke ønske sig...
  Ha en god dag...
  Kh. Malene

  ReplyDelete
 5. Jeg tilslutter mig helt, elsker lørdags formiddage. Tillykke med din lille bitte fødselsdag imorgen, og Storms 5 år :)

  ReplyDelete
 6. Stackars dig, Lisbeth! Får man presenter då eller får man diska när man ha en "lille bitte bitte smule" födelsedag? Hoppas du får åtminstone ett pyttepyttelitet ljus och en pyttepyttesmå present när du fyller år imorgon ;-)

  ReplyDelete
 7. Ja, jeg håber sørme jeg får gaver, selvom jeg kun har en lille smule fødselsdag;o) Men mon ikke!? Det tror jeg og jeg har det ok med, at det mest er Storms fødselsdag, for så holder jeg mig måske ekstra godt;o)

  Tak alle sammen;o)

  Malene... Det er da ret vildt, at de sådan kan ramme vores fødselsdage og tyv-stjæle dem! De er nogle slemme nogle de drenge;o)

  October 30, 2010 6:53 PM

  ReplyDelete
 8. And thank you Lou! Love your comments!

  ReplyDelete
 9. Tillykke med fødselsdagen til jeg begge to!

  ReplyDelete
 10. Hei! Til lykke med dagen til deg og din fine gutt!! Jeg får ikke sett meg mett på tapeten dere har ved spiseplassen.. Aner du om den er mulig å få tak i noen steder nå? Jeg har sjekket mange steder både den og den noe lysere varianten som retrovilla har hatt, men jeg finner den ikke :(
  Kjempefin blogg du har!
  Beste hilsen og ønske om en god dag fra persilledamen

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!