Thursday, August 26, 2010

En sød lille fyr

Det er så længe siden, at jeg har vist en dukke, jeg har syet.
Her er Linus. Han er på vej til en lille dreng i Norge. Linus har det skønneste røde hår og kan vist være lidt fræk! Han har en dejlig varm uldtrøje og lun hue på, så han er klar til efteråret!
Jeg håber hans far Jonas bliver rigtig glad for at se ham!

13 comments:

 1. Det er den sødeste dukkedreng jeg har set. Når du tager bestillinger igen skal min Frederik have sådan en!

  ReplyDelete
 2. Hvor er han bare fin. Må en desværre ikke så kreativ kvinde, der derfor heller ikke er så velbevandret udi flotter stoffer, spørge, hvor man mon kan få fingre i hans fine blå buksestof? Er på jagt efter noget stof til at sy et stort dynebetræk til min dreng på snart seks, så skal finde noget passer til en stor dreng, men som moren også kan holde ud at se på (læs: helst ikke med spiderman e.l. på :-) ). Mange hilsner Anne-Mette

  ReplyDelete
 3. Hvis jeg bare kunne fortælle dig det! Jeg har købt det på trendsales en gang for længe siden... Det er gammelt sengetøj.
  Hvis jeg ser det igen en dag skal jeg nok fortælle det...
  Har du mon set Marimekkos stof med biler... Der er sødt!

  ReplyDelete
 4. Vilken fin pojkdocka, Lisbeth! Jag är helt säkert på att Jonas blir glad!

  @ Anne-Mette - inte samma stoff, men något liknande: http://www.frautulpe.de/echino-nico-cars-violett.html eller (fast med elefanter, inte med bilar, men samma färgtoner) här: http://www.frautulpe.de/elefant-blau.html

  ReplyDelete
 5. Han er dog bare nuser. Sådan een ku' jeg osse tænke mig.

  ReplyDelete
 6. @ Lisbeth, ja - jag tänkte det! Frau Tulpe har många tyger till pojkar och nu när stackars Storm inte längre vill ha blommor på byxorna och eftersom det är svårt att hitta alternativ när det gäller sängkläder, då kanske blir det elefanter istället ;-)

  ReplyDelete
 7. Den er da for skøn den seng - rigtig god ide med at bruge stof :-)

  ReplyDelete
 8. Den er da for skøn den seng - rigtig god ide med at bruge stof :-)

  ReplyDelete
 9. Ej hvor er han FIN. Elsker roedt haar!
  Stoffet er fra Bilka. Jeg har det selv, eller Noah har til sin dyne ;)

  ReplyDelete
 10. Hvor er det sjovt... Her går man og tror det er et helt fantastisk fund og så er det fra Bilka;o) Tror nok der stod "vintage-stof" på Trendsales... Det kan man jo åbenbart kalde hvad som helst, men fint er det;o)

  ReplyDelete
 11. Kære Alle. Tusind tak for stof-tipsene. Jeg må vist se at finde ud af, hvor der ligger en Bilka i nærheden :-). Anne-Mette

  ReplyDelete
 12. Hmmm ja det kan jo vaere det er et optryk af noget vintage.. hmm.. eller noget.. Jeg koebte mit i Bilka for omkring 2 aar siden tror jeg :)

  Maa jeg ogsaa anbefale www.fabricrehab.co.uk det er godt nok ikke vintage, men det er suuuuper laekkert og de har en rigtig fed give away lige nu!

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!