Monday, January 25, 2010

Mødre og børn...

Lige som jeg selv lige har fået en lille, har flere af mine dukker også fået børn. Dukkernes babyer er som min lille Martha, meget glade for at blive båret tæt hos deres mor...

12 comments:

 1. Lige et lille pip...hvis du ikke allerede har en slynge eller vikle til at bære Martha i, vil jeg klar anbefale dig at købe/sy en! Det er virkelig en god måde at have sit barn tæt på sig og samtidig have hændende fri ;-)

  Se evt på for mere info :-)
  www.slyngebarn.dk

  ReplyDelete
 2. Tak Stine!
  Elsker slynger og har vist omkring ti stykker;o) Er mest til ringslynger og vikler! Har også båret de to store... de bedste er helt sikkert de hjemmesyede! Tak for tippet. Kender godt slyngebarn.dk, men har ikke været så aktiv der.

  ReplyDelete
 3. Hittade precis hit...underbar blogg , wow!

  ReplyDelete
 4. Hvor er de fine dine mødre.
  Det er først nu, jeg ser billederne af lille Martha. Hvor er hun smuk - endnu engang tillykke:-)

  ReplyDelete
 5. Hej.
  Tillykke med "lille" Martha, hun er da bare for lækker.
  Slynger, ja det er bare den bedste opfindelse.
  Vores Magnus er jo blevet for stor nu, den sidste gang jeg bar ham i slynge var han knapt 6 år, havde 40i feber og vi skule en tur omkring vagtlægen.
  Han snakker ind imellem om hvor hyggeligt det var at sidde der og putte :-))
  Hilsen Susan

  ReplyDelete
 6. Hvor er de fine!
  Dejligt at du osse rigtig har dine slynger i brug :)

  ReplyDelete
 7. Så nyyydelige dukker!! Har vel sagt det en million ganger før men waldorfdukkene diner er helt fantastiske! Ikke minst garderoben de har alle sammen!
  Tenker lille Martha kommer til å få et nydelig eksemplar å leke med etterhvert. Kos dere sammen i denne deilige tiden! Klem fra Kardemomme :))

  ReplyDelete
 8. Kjære navnesøster!
  Tusen takk for lykkeønskene. Det samme til deg og din skjønne Martha. Synes hun er lik sin storesøster. Det er en stor lykke å få barn/barnebar. Tenk at et hjerte kan romme så mye Kjærlighet.
  Jeg vil gjerne bestille en dukke av deg om en stund. Måske du vil bytte med noe fra vår butikk? Men det kan vi komme tilbake til når småpikene er blitt litt større.
  Hils så mye til din mor. En mormorhisen fra en annen heldig mormor.
  Klem!

  ReplyDelete
 9. Hej! Vilken fin blogg du har och vilka fina dockor du syr! Passar på att gratulera till den fina lilla tösen också! :)

  ReplyDelete
 10. De er bare så søde dine dukker, gid jeg en lille pige som blev den heldige ejer af en af dem :0)

  ReplyDelete
 11. Fina kläder dockan har!

  ReplyDelete

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad og er med til at vise, at du får noget ud af det, jeg skriver!