Tuesday, December 29, 2009

Genbrug...


Med en lille smule kreativitet kan man nemt forny kedeligt brugt babytøj!
Her har en gammel flyverdragt fået nyt liv!

Man kunne jo bare købe nyt, men jeg synes det er synd og skam, hvis tøjet stadig fungerer og er i fin stand.
Jeg elsker genbrug og køber sjældent nyt tøj til mig selv. Både fordi jeg synes det er for dyrt, men også fordi jeg tit synes, at der er langt mere charme over smukke vintage-kjoler og frakker og så elsker jeg det særlige ved at have ting med historie...

...Og i disse tider er det jo også herligt at være lidt miljøbevidst...

Monday, December 28, 2009

Mille


Jeg håber alle har haft en dejlig jul. Vi er nu så småt ved at gøre klar til den lilles ankomst... Der er kun otte dage til termin!

Her er lille Mille, som lå under juletræet hos en lille pige... Jeg håber hun vagte glæde!

Mille har det blødeste hår af brun mohair, håndstrikket cardigan i uld og buksedragt i økotex fløjl. Hendes taske er lavet af en fin hæklelap og foret med blomstret vintage-stof. Hun har spænder i håret og en dejlig varm hue til kolde dage...

Wednesday, December 23, 2009

Så blev det endelig jul...


Så er det allerede i morgen... Jeg synes julen er kommet meget pludseligt i år! Jeg har slet ikke nået alt det, jeg gerne ville... Har slet ikke fået pyntet nok, har slet ikke bagt nok... Selvom jeg går hjemme og venter på den lille, så har jeg haft så travlt! Heldigvis har jeg lavet rigtig meget af det jeg elsker aller mest! Jeg har været sammen med mine børn og jeg har syet og syet og syet og så strikket lidt bagefter! Jeg har hård hud på fingrene og må nok holde en lille sy-pause i juledagene!

Jeg er så glad og stolt af, at så mange af mine små hjertebørn (mine dukker) ligger under juletræerne rundt omkring og skal glæde en masse søde børn.


Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul!


Her hjemme er der mange der glæder sig!!

...Og vinderne!!

Det gik langt hurtigere end forventet, at nå de 300 læsere og jeg er virkelig glad for, at så mange mennesker har lyst til at følge med!
Jeg har nu trukket de to heldige vindere fra skålen med over 200 små sedler. Jeg ville ønske jeg kunne sende præmier til jer alle, men jeg kan sende jer alle gode tanker og ønske alle en glædelig jul!


Vinderen af de 5 meter blandet vintage-tapet er Grøn mor rødt hjerte! Stort tillykke!!!


Vinderen af de to meter vintagetapet er Louise, som ikke har en blog.
Hun skrev: "Wow! Jeg vil rigtig gerne vinde. Elsker tapeter. Har desværre ingen blog.
God jul!".

Jeg kunne se, at der er flere der hedder Louise, så jeg håber ikke, at det skaber forvirring!
Rigtig stort tillykke til jer begge to. Send mig en mail med jeres adresser, så sender jeg præmierne!

Glædelig jul til alle og tak fordi i læser med på min blog!

Monday, December 21, 2009

Jule give away og snart 300 læsere

Jeg har jo lovet en lille jule-giveaway.
Førstepræmien er hele fem meter forskelligt vintage tapet fra min tapet-spand!
Trøstepræmien er to meter forskelligt tapet fra spanden.

For at deltage skal du lægge en kommentar.
Vil du have to chancer, skal du lægge en kommentar og melde dig som fast læser.
Vil du have tre chancer, skal du lægge kommentar, være fast læser og linke til min giveaway fra din blog.

Vinderen trækker jeg, når jeg runder de 300 faste læsere. Du kan være med indtil vinderen er trukket.


Vinderen af de fine træperler er BedstesBlog Tillykke og glædelig jul! Du må gerne lige sende mig en mail med din adresse.

Sunday, December 20, 2009

Lille My
Her er lille My. My er noget af det sødeste, men hun kan også være temmelig fræk til tider. Hun skal hjem til sin lille mor-Ella, som er knap halvandet år.
Hun glæder sig og har sat sit hår med spænder, så hun er rigtig fin, når hendes mor skal se hende. Ella hendes mor elsker nemlig hårspænder. Hun har en rosa velourdragt på og hun er lige til at tumle rundt med og dejlig blød at sove med.

Lille My blev syet mens Storm og hans far bagte julekager og hele huset duftede af jul... Storm fulgte nøje med og sagde "nårh, lille Mymy..." Derfor er hun lille My!

Mine dukker bliver altid syet, mens ungerne leger, når de sover og når livet leves...

Tuesday, December 15, 2009

Så særlige....Her er en helt særlig lille familie. Carlos og Josefina og deres lille Rosa på 6 måneder. Hun hedder Rosa, men alle kalder hende Rosita, fordi hun er så lille og sød. Hendes mor bærer hende altid på ryggen og hun elsker at følge med, når hendes mor arbejder. Rosa har også en bror på 7 år og en søster på 5 år. De var i skole, da billedet blev taget, så dem må jeg vise jer en anden dag.
Familien har en helt særlig plads i mit hjerte, for jeg har nemlig engang boet i en indianerfamilie i Guatemala. Det var en stor oplevelse og jeg har aldrig mødt så fantastiske mennesker... De lærte mig meget om livet som gør, at jeg er den jeg er. De lærte mig, at det er de små ting i livet, som har den største værdi og selvom de ikke havde ret meget, gav de mig mere end nogen andre. Ja... og så blev jeg inspireret til, at bære mine egne børn og jeg glæder mig til at putte min lille ny baby i slyngen, når den kommer om 3 uger!
Mine tanker går til min dejlige indianer-mor!

Denne lille dukkefamilie skal bo hos et par skønne drenge i Tyskland og jeg håber, at de vil passe godt på dem alle.
Deres tøj er syet af stof, som jeg har haft med hjem fra Guatemala og det var skønt at lede i gemmerne efter det helt rigtige... Det bragte mange dejlige minder frem!

Jeg håber i alle nyder det kolde vejr og den søde juletid. På mandag trækker jeg vinderen af perlerne og har også planlagt en lille jule-giveaway.

Så rejser Isabella


Nu er Isabella helt klar til at tage hjem til sin mor Filippa. Hun har fået fint tøj på. En kjole i vintagestof med en høne på, blomstrede bukser og den dejligeste strikkede uldcardigan.
Hun har sat håret med lilla sløjfer, så hun er rigtig fin, når hendes mor skal se hende. Hun har også sin lille hæklede taske med og i den ligger en helt særlig og hemmelig gave til hendes mor... Noget hendes mor kan lægge under sin hovedpude, så hun kan sove ekstra godt og trygt om natten.
Isabella sidder lige og nyder en lille kop te og en kage, inden hun tager af sted...

Friday, December 11, 2009

Isabella
Her er Isabella, som rejser hjem til sin skønne Filippa-mor i næste uge. Isabella skal lige have lidt mere nyt tøj før hun rejser... Hun kan jo ikke ankomme med bare ben!
Her sidder hun i sin lille strik-cardigan og har lige foldet en fin julestjerne. Hun glæder sig til at se sin mor juleaften.

Der er også mange flere skønne dukker på vej, som skal glæde små piger og drenge til jul!

Jeg vil i øvrigt undskylde manglen på kalendergaver. Jeg har travlt med dukkesyningen, men jeg lover, at der kommer flere i næste uge.

Jeg har modtaget mange mails på det sidste om dukkekursus, dukker osv. Jeg lover at jeg svarer, så snart jeg har et roligt øjeblik! Tak for tålmodigheden.

Thursday, December 10, 2009

Lille Yun


Her er en sød lille kinesisk pige, som er på vej hjem til sin mor i Norge. Hendes mor er født i Kina. Lille Yun glæder sig til at se sin mor.
Yun har fine bukser i økotex- fløjl med en lille hæklet detalje på buksebenet. Hun har en dejlig blød håndstrikket uld-cardigan i pink, lilla og creme og uldsko til at varme de små fødder. Under cardiganen har hun en tunika i bomuld med kløvere på.
Jeg håber, at hendes mor vil tage godt imod hende.

Når jeg syr dukker, anbefaler jeg altid, at man får syet en dukke, som ligner barnet der skal have den! Børn elsker, at få noget der ligner dem selv og tilknytningen bliver derfor tit langt større. Det er virkelig noget helt særligt!

Wednesday, December 9, 2009

Ih, hvor blev jeg glad...

I dag kom postbuddet nemlig med en pakke, fra en sød sød blogger, som har købt en dukke af mig til sin datter...
To fine snittede heste og en vogn lavet af hendes farfar! Jeg blev virkelig rørt over det. Tusinde tak Janet. Det var dejligt at møde dig i lørdags og jeg håber, at jeg møder dig igen!

I was so happy today when the postman arrived. He delivered a package from a sweet sweet blogger who bought a doll from me for her daughter a little while ago.
Thank you Janet. It was so sweet of you. I love the horses!!
It was so lovely meeting you in Århus and I really hope I will meet you again.

9. December

Dagens gave er en pose med de skønneste træperler. Storm og Alma elsker dem!

Læg en kommentar, hvis du også vil lave en fin perlekæde!

Den heldige vinder af kalendergaven fra i går er Clara! Tillykke!!

Todays gift is a bag of lovely wood beads. My children love these beads! If you want to make a nice necklace leave a comment! I will pick the winner tomorrow.

The winner of yesterdays gift was Clara!

Tuesday, December 8, 2009

8. December


Dagens gave er et par fine balloner til at klistre op på væggen. De er klippet ud af vintage tapet og vil pynte fint på børneværelset.

Læg en kommentar og jeg trækker den heldige i morgen.

Husk at det er sidste dag i dag med 25% rabat på mit børnetøj hos MilleDille.dk

Hav en dejlig dag.

Todays gift is a set of ballons to put up on the wall. They are cutouts from original vintage wallpaper. Fits perfect in the kids room.

Leave a comment and I will pick the lucky one tomorrow.

Remember that the 25% discount on my childrens clothes is still on for today. The offer ends tonight. You can buy my lovely clothes at MilleDille.dk. The store will ship outside Europe as well.
Have a nice day!

Monday, December 7, 2009

Lille Rose

Her er lille Rose. Rose er en lille vinterpige, som elsker at lege udenfor. Hun har en uldjakke med et hæklet hjerte og små uldsko på, så hun altid kan holde varmen. Når det bliver rigtig koldt tager hun sin fine strikkede hue på. Hun elsker æbler og sin mor Alma...

This is little Rose. She is a little Winter girl and she loves playing outside. She wears a wool jacket with a crochet heart and wool shoes, so she will not get cold. When it is really cold out she takes on her cute knitted hat. She loves apples and her sweet mother Alma...

7. DecemberAllerede d. 7. december... December flyver af sted!
Jeg havde en dejlig og travl lørdag i Århus.

Kalendergaven i dag er, at jeg tilbyder 25% rabat på alt mit børnetøj hos MilleDille! Bemærk at tilbuddet kun gælder i dag mandag og i morgen tirsdag!!
Det er et helt særligt tilbud, fordi jeg normalt ikke nedsætter prisen på mit børnetøj, så hvis du lige står og mangler en julegave skal du springe til nu.

Vinderen af den fine hæklede blomst er Pia... Stort tillykke!!

December runs so fast!
Today my gift to you is a 25% discount on my childrens clothes. It is available here.
Notice that the offer is only on for today and tomorrow. It is a very special offer because I usually don´t give discounts on my clothes. So If you need a very special christmas present don´t hesitate...

The lucky winner of the pretty flower is Pia! Congratulations.

Have a wonderful day!

Friday, December 4, 2009

4. December


Dagens gave er en fin håndhæklet blomst. Nedenunder blomsten er der endnu en blomst som er filtet i en sart rosa farve.
Efterlad en kommentar og jeg finder den heldige på mandag.

Kalenderen holder pause i weekenden, da jeg skal besøge en sød veninde i Århus og til julebasar på Steiner-skolen. Jeg glæder mig!

Today's gift is a lovely hand-crocheted flower. Underneath the flower is a felted flower in a pale pink color.
Leave a comment and I find the lucky one on Monday.

The calendar is taking a brake during the weekend as I am visiting a dear friend in Århus. We will attend the Waldorf christmas market at the Waldorf school.

Og til vinderen af det fine vintage tapet... Tillykke til Helena!!
Du må lige sende mig din adresse, så jeg kan sende dig det fine tapet.

Thursday, December 3, 2009

3. December


Here is todays gift! 8 Small pieces of vintage wallpaper. You can use it for whatever you like. Why not custemize a chair with small birds like I did? (The birds was given to me by sweet Helle).
Or you can make small cards with it? Lots of opportunities!

Leave a comment and I will find the lucky one tommorrow morning.


The lucky winner of yesterdays gift is
Nina
Congratulations!

Wednesday, December 2, 2009

2. DecemberSå blev det d. 2. December og dagens kalendergave er 6 søde polstrede knapper. Skriv en kommentar og jeg finder den heldige vinder i morgen.

Vinderen af stjernelanternen blev Grundglad. Tillykke!
Du må meget gerne sende din adresse til min mail, så kommer der en fin stjerne hjem til dig!

Translation:
Here is my second gift to you. 6 small fabric covered buttons. Leave a comment and I will choose the lucky one tommorrow.

Yesterdays winner was Grundglad. Congratulations!

Tuesday, December 1, 2009

Endelig december og en lille kalendergave til dig...


Så blev det endelig december! Jeg elsker bare jul.
Her er en lille kalenderpakke til dig.
En fin foldet lanterne.

Læg en kommentar og så finder jeg den heldige i morgen tidlig.

Finally...
December is here.
I love Christmas!

Here is a little present for you...
A lovely folded paper lantern.

Leave a comment and I will find the lucky one tommorrow morning.