Friday, August 28, 2009

Lille søde dukke...

Jeg har lige syet de sidste sting på en lille dukke... Nu sidder hun bare og venter på, at Alma skal komme hjem fra skole og lege med hende. Hun har smukke lyse krøller og dufter af uld...
Hvad mon hun kommer til at hedde!?
Jeg håber Alma bliver glad...

Det er så dejligt at en masse andre små piger også skal glædes med en dejlig blød dukke... Jeg er i fuld gang med at sy til alle dem der venter i spænding... Indtil videre holder tidsplanen!!


God weekend!!!

Sunday, August 16, 2009

Så er ferien slut...

Syv dejlige uger med mine børn er nu forbi og hverdagen begynder i morgen! Ja... jeg ved godt, at jeg er heldig, for hvor mange er det lige der kan holde syv ugers ferie!? Men ugerne er bare gået alt for hurtigt og jeg kan slet ikke fatte, at det er slut med ferie nu!

I morgen skal Alma begynde i skole... Første dag i børnehaveklassen! Jeg kan godt mærke i maven, at jeg lige skal vænne mig til tanken, for nu bliver livet pludselig mere alvorligt!!!

Heldigvis så glæder hun sig og taler om alle de nye legekammerater hun skal have...

Nu vil jeg glæde mig over den dejlige ferie vi har haft... Masser af skønne oplevelser både store og små og mon ikke jeg overlever at sende min lille pige af sted i skole i morgen!!?? Også selvom jeg måske får en lille tåre i øjenkrogen!

Saturday, August 15, 2009

En der glæder sig....


Jo... Der er en stor pige herhjemme, som glæder sig til at få en lillebror eller søster...
I hvert fald tyder hendes tegninger på det!!

Storm spurgte den anden dag, om hvorfor jeg havde en baby inde i maven...
Jeg svarede, at det var fordi hans far og jeg gerne ville have tre børn hjemme hos os... Hvorpå Storm lidt skuffet svarede "Men mor... Jeg vil altså helst have fire børn hjemme hos os...!"

Friday, August 14, 2009

Barcelona


Hjemme igen efter en dejlig tur til Barcelona. Min kæreste og jeg har aldrig rejst uden børnene, men en dag kom han hjem fra arbejde med to billetter...
Børnene holdt for første gang en lille ferie hos deres mormor og morfar, mens vi var romantiske i en af mine yndlings-byer!


Det er min fjerde gang i Barcelona. Før min kæreste og jeg fik børn rejste vi i Guatemala og lærte spansk. Derfor elsker jeg at rejse til Spanien og få det brugt...

Hvad skal man se i Barcelona!?
Et sted jeg er vild med, er det indendørs marked på Ramblaen, som hedder La Boqueria. Det er simpelthen helt overdådigt. Masser af smukke farver, frugt, fisk, kød, slik osv. osv. Det er det perfekte sted, når man er vild med at tage farverige billeder...

Ja, og så er der jo masser af fantastiske restauranter!! Der er rigtig mange vegetar restauranter med lækker økologisk mad, som ikke koster ret meget.

Så er der tapas!!! Den bedste tapas restaurant i Barcelona må simpelthen være Tapac24. Det er så skønt at sidde i baren og se på hvordan kokkene laver maden. Det er et super afslappet sted og maden er rigtig lækker. Tapac24 har samme ejer som Comerc24, som har en Michelin-stjerne og er en af de bedste restauranter i Barcelona. Vi spiste der for et par år siden og det var en stor oplevelse.


Og Gaudí! Jeg er vild med Barcelonas arkitektur og specielt Gaudí. Hele historien om Gaudí er spændende og det han har udrettet er fantastisk. La Sagrada Familia kirken er nok det man mest kender Barcelona for. Kirken er Gaudís mesterværk, som aldrig er bygget færdig. Jeg synes det er så spændende at se byggeriet og udviklingen, hver gang vi rejser til Barcelona. I øvrigt spiller klokkerne i kirken en ny melodi hver time. Det er så smukt.

Gaudís huse på Paseo de Gracia og Park Guell er jeg meget betaget af! Farverne er fantastiske og tankerne om hvordan lys og luft skal strømme gennem byggerierne er så interessant.


Barcelona får jeg vist aldrig nok af og der er så meget at se. Picasso museet, museet for moderne kunst, havet, stranden, Las Ramblas, den zoologiske have osv. osv...
Er klar til at tage af sted igen, men skal have mine børn med...

Wednesday, August 5, 2009

Mit nye kamera...

Først og fremmest... Tusinde tak for alle de søde lykønskninger i indlægget om den kommende familieforøgelse. Det har været så dejligt at læse alle de søde beskeder!!!
Min mave fylder meget mere nu... Og den lille er begyndt at røre på sig! Det er så stort og fantastisk!

Ellers har jeg nydt sommeren! 7 uger med mine børn... Vi har været på masser af dejlige ture og har lige været på en lille ferie i Sverige! Der kommer billeder senere...

Så har jeg fået en dejlig gave... Jeg har længe ønsket mig et nyt kamera. Jeg synes ikke rigtig det gamle tog billeder, som jeg kunne ønske mig! I tirsdags kom min kæreste så hjem med et nyt kamera til mig!!!
Et Nikon D5000 med en ekstra zoom-linse!
Wow det er så cool... Det tager de bedste billeder... Her er lidt fra den første dag med min nye bedste ven...

I morgen går turen til Barcelona! Jeg glæder mig...

Kærlig Hilsen Lisbeth