Sunday, July 19, 2009

Livets store mirakler...

Storm og Alma skal have en lillebror eller søster til Nytår...
Ih, hvor vi glæder os! Maven fylder ikke så meget endnu, selvom Storm gladeligt fortæller kassedamen i Irma: "Min mor er såååå tyk!".

Alma ønsker sig en lillesøster og Storm ønsker sig et lyntog...!

Jeg føler mig så heldig... Tænk, at vi skal have en lille baby mere!!!
Kunne råbe det til hele verden... Bloggen er da en lille start!

Wednesday, July 15, 2009

En stille onsdag...

Storm og Alma har været i zoologisk have med deres mormor og morfar i dag. Deres far var på arbejde og jeg har haft en hel dag for mig selv... Det er ikke noget der sker så tit!
Jeg fik syet en nederdel. Tapetseret væggen ved trappen og malet sofabordene og en lille børnestol i den skønneste græsgrønne farve. Jeg havde en hel masse andre ting, som jeg ikke nåede, men sådan er det altid... Har hovedet fuld af idéer og når kun halvdelen!
I eftermiddags fik jeg to glade og trætte børn hjem... Fulde af gode historier om alle deres oplevelser.Billeder fra en meget stille onsdag.

Kærlig Hilsen

Lisbeth

Saturday, July 11, 2009

Glimt...


Et glimt af de nye nederdele og et fint tæppe jeg er ved at sy. Nederdelene har de fineste hæklede lommer med vintage knapper. Lommerne er hæklet i økologisk bomuldsgarn.


Fugle klippet ud af vintage-tapet, En fin gammel påklædningsdukke og en pude jeg lige har syet.Min søde pige med chokoladeis ned af kjolen... Så er det sommer!

God weekend

Wednesday, July 8, 2009

Hyggeligt...


Elsker de gamle arkitektlamper...


Den fineste pude købt på etsy.com


Min yndlings vase med blomster fra haven...

Hav en dejlig dag!!!

Tuesday, July 7, 2009

Thursday, July 2, 2009

Min tapet-mani...


Jeg får vist aldrig rigtig nok af tapet og disse børnetapeter er nogle af de sødeste, jeg nogensinde har set. Jeg har lovet Alma, at hun skal have tapetseret lidt mere på sit værelse og hun ønskede sig noget med bogstaver, fordi hun skal i skole og så skulle det også være rosa... Helt rosa blev det ikke, men ellers er det da rimelig godt ramt! Jeg er helt tosset med det. Glæder mig til at komme i gang med at sætte det op.


Fugletapetet synes jeg er så skønt... Jeg tror, at jeg vil have et par baner i soveværelset, eller i entreen eller et helt andet sted... Vi får se! Det er i hvert fald dejligt at have lidt projekter at gå i gang med!

Wednesday, July 1, 2009

Skønne sommerkjoler...


Jeg har lige fået syet et par rigtig fine sommerkjoler i forskelligt stof fra 70érne. Masser af vintage bånd og fine gamle knapper...