Sunday, June 28, 2009

Sommerfest og afslutning i børnehaven

I går var der sommerfest i Storm og Almas børnehave. Det er der hvert år og den dag bliver der sagt farvel til de børn, som skal starte i skole efter sommerferien... Denne gang var det vores tur til at tage afsked, for Alma skal begynde i Steiner skole efter sommerferien. Jeg kan slet ikke forstå at min lille pige er blevet så stor og det var en lidt vemodig dag.
Festen er nu altid noget så fin og dejlig. Et par dage før festen får alle børnene en flettet bast-snor med hjem, som man så sætter blomster på. Alle børnene kommer til festen med blomsterkransene på og i deres fineste tøj.


Festen begyndte med sang på græsplænen og sanglege for børnene. Derefter lidt taler, lækre kager osv. og til slut det bedste af det hele...
De børn som skulle i skole viste et lille dukketeater, som de selv havde digtet sammen med de voksne. Børnene havde også selv syet dukker til (Kun med lidt hjælp fra de voksne).

De seks som skulle starte i skole, startede med at synge for os: "Nu skal vi jo snart hen i skolen, vi glæder os alle som en... og nu vil vi gerne præsentere et eventyr for jer... osv.". Det var så rørende, at jeg kneb bare en lille bitte tåre.


Det var det fineste lille dukketeater og det er så fantastisk med alt det arbejde pædagogerne har lagt i det!

Det hele blev afsluttet med, at de seks børn fik hver en rose og en halskæde, som skulle bringe lykke i den nye skole...

Tænk... Nu har jeg snart en skolepige!!!

Tuesday, June 16, 2009

Så fik jeg syet...

Her er resultatet af de sidste par aftener foran symaskinen...
Tøjet er syet i skønne og sjove stoffer fra 70érne og med fine gamle knapper og vintage bånd. Alt er i 100% bomuld. Jeg er vild med farverne, mønstrene og de gamle stoffer, som har en hyggelig historie med sig...
Snart kan du være så heldig at få fingrene i mit fine børnetøj... Mere om det senere!!

Soon you will be able to get my lovely clothes for children... More info later!!

Kærlig Hilsen Lisbeth

Til min søde kæreste...


Det er lige hvad du er!!

Sunday, June 14, 2009

Krogerup


Vi er så heldige, at vi bor lige i nærheden af Krogerup Avlsgård, så vi cykler tit til gården for at købe økologiske grøntsager i gårdbutikken og for at lege i halmballerne og give køerne græs. Det er så smukt et sted. Når man står højt oppe på en bakke og kigger ud over landskabet, kan man se ud over markerne, de røde køer, havet og Humlebæk kirke. Det bliver vist ikke smukkere...
Rigtige køer skal have horn!Vi sluttede turen med et lille visit på caféen som er en del af gårdbutikken, hvor børnene fik pæresaft og en økologisk blåbærkiks.

Saturday, June 13, 2009

Mormors haveAlma og Storm elsker at lege i mormors dejlige have, så vi tager tit på besøg hos deres mormor og morfar... Her er billederne fra en lørdag eftermiddag!
Friday, June 12, 2009

Jeg vil bare sy!


Jeg har lige fået en hel masse gamle knapper, fine vintage bånd og blonder med posten fra USA. Det kribler i fingrene... Jeg vil bare sy!!!

Kærlig Hilsen og god lørdag fra Lisbeth

Friday, June 5, 2009

Mums...

 

 
Alma og jeg har været i køkkenet i dag og har lavet "fars dag-lagkage" med masser af jordbær, kagecreme, marcipan og ladyfingers. Vi pyntede den med smukke stedmoderblomster fra haven. I eftermiddags havde vi besøg af Almas morfar som også skulle have et stykke af kagen! Den var mindst lige så god, som den ser ud... Mums!