Thursday, April 16, 2009

Wednesday, April 15, 2009

Lidt køkken og tapet-patchwork

Lidt billeder fra mit køkken på en dejlig solrig dag...


Et billede af mit nye tapet-patchwork-projekt på vores lille gæstetoilet. Jeg viser snart det fulde resultat.

Hav en dejlig dag!

Saturday, April 11, 2009

Nu skinner solen...

... og nu kan jeg igen tage gode billeder...! Jeg har haft så travlt med skolen på det sidste, at jeg ikke har haft tid til min hobby;o)
Her er lidt af mine seneste genbrugsfund og små kreative projekter.

Bjørn Wiinblad platterHar fundet de fineste dansesko som pynter på natbordet (og på mine fødder når det bliver lidt varmere og anledningen byder sig;o)


Har byttet rundt på skufferne på mine små kommoder og det er faktisk fint!


Jeg har syet en ny dukke med strikket sjal og opsat hår. Hun blev brugt til en opgave på seminariet, hvor vi skulle fortælle eventyr med dukker, som man gør det i Steiner-børnehaverne.Til Storm har jeg snittet en ko...


God påske!!

Junosengen

Jeg sad og kiggede på en af de mest inspirerende blogs den anden dag. Jeg har først for nylig fundet Nina´s blog og er helt vild med stilen... Men hov... Der var sørme et af mine billeder der havde sneget sig ind. Nina havde nemlig skrevet om junosengen og havde lånt et billede jeg har taget af mine børns værelse.
Da jeg var gravid med Alma, ville jeg så gerne have en juno-seng til hende. Jeg synes det er de smukkeste børnesenge der er lavet og sådan en skulle pynte på mit barns værelse.
Jeg tror ikke hun sov i den de første par år (det er da meget bedre at sove hos mor og far), men skidt nu med det... Fin ser den jo ud!!
De er geniale, fordi de kan trækkes ud og barnet kan ligge i dem rigtig længe og så ser de noget så yndige ud på et børneværelse.
Vi var så heldige at få en foræret til Alma og vi købte så selv senere én mere, da vi fik Storm. Sengene er begge gamle og der har vist ligget mange børn i dem før mine egne børn. Det er en hyggelig tanke, synes jeg.Billeder fra Junosengen.dkNu er sengene så populære, at de er lavet i et hav af ny-udgaver, men jeg synes stadig den originale seng er langt den kønneste. Sengen er sågar lavet i en dukke-udgave og den fik Alma i julegave af sin farmor til sidste jul.