Tuesday, February 24, 2009

En hyldest til foråets komme...


I fredags var mine børn inviteret til fastelavnsfest i børnehaven. Temaet for festen var "En hyldest til forårets komme". I ugen op til festen havde de i børnehaven sunget forårs-sange og hørt eventyr, som byggede op til festen.
Alma ville være en blomster-alf og jeg havde fyldt hendes bluse med filtede blade og lavet en blomsterkrans med filtede blomster og så havde hun et fint lille silkeskørt på. Storm var et egern... Han havde dog holdt fast på, at han var STORM og altså ikke havde tænkt sig at være klædt ud, men da han så dragten, som en af mine veninders mor har syet, ville han alligevel gerne være prøve den og havde den på hele dagen...!

Her er to glade børn på vej til fastelavnsfest.

Smukt legetøjJeg vil lige vise lidt af mine børns fine legetøj. Skønt legetøj i træ fra ostheimer som både er smukt at kigge på og dejligt at røre ved med små barnehænder.

Monday, February 16, 2009

En stjerne...
...Det er lige hvad Karen er. Hun var så sød at sende mig mønster til stjerne-lanternen, så nu har børnene malet akvarel i stor stil og vi har stjerner i alle vinduer...

Tak Karen!!

Sunday, February 15, 2009

Min kreative datter
Alma fandt på, at vi skulle lave en lille knagerække af et stykke træ, hun har snittet på i børnehaven. Her kan hun hænge de fine halskæder, som hun også har lavet i børnehaven.

Saturday, February 14, 2009

BivoksfarverStockmars bivoksfarver har et smukt lys i sig og de fineste tegninger kommer frem.

Detaljer i mit hjem


Hvad er det der gør hjemmet varmt og personligt? For mig er det alle de små ting, som har en historie... Et fint madonnabillede, jeg fik af en indianer-kvinde i Guatemala og som efter sigende skulle bringe lys og lykke i mit hjem.
Kjolerne jeg har arvet efter min farmor, En kop fra slutningen af 1800-tallet jeg har fået foræret og så alle de fine tegninger og malerier mine børn har lavet.

I mit hjem skal der være plads til kreativitet og de ting jeg omgiver mig af skal sætte kreativiteten i gang...! Jeg er tit imponeret over de mennesker der kan bo super ordentligt og minimalistisk... Hvor gør de af alle børnetegningerne og de ting man får foræret, som egentlig slet ikke passer ind, men er givet med kærlighed!? Jeg kommer i hvert fald aldrig til at bo super organiseret... Det er helt sikkert;o)

 

Her er min farmors gamle kjole, Mine tapet-dåser, En lille hjemmesyet uld-kanin, bogen med fødselsdagsfortællingen, som bliver brugt i Steiner-børnehaverne og de smukke billeder over Almas seng.

En lille piges debut med kameraet
Alma på 5 år gør alt hvad mor gør... Strikker, syr, tegner, laver mad, synger (hele tiden), bliver hysterisk, når verden ikke er som hun vil have den (!!!) og er nu også debuteret som fotograf...

Mor og lillebror og Alma selv...

Monday, February 2, 2009

KyndelmisseI dag fejrer vi kyndelmisse.
Vi har spist pandekager og børnene har dryppet bivokslys, som blev tændt i dag...Nu glæder vi os over, at vi er halvvejs gennem vinteren og vi ser frem til lysere tider.